Mečevi 31.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Prve lige Srbije u sezoni 2018/19 na programu su u subotu, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

BEŽANIJA – SINĐELIĆ (subota 06.april, 16:00 časova)

Beogradska Bežanija u okviru 31.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Sinđelića. Domaći tim je tokom preliminarne faze ostvario četrnaest pobeda, uz tri remija i trinaest poraza, pa plej-of fazu započinje na 7.mestu na tabeli sa 23 boda na svom kontu. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom preliminarne faze ostvarili jedanaest pobeda, uz jedanaest remija i osam poraza, pa plej-of fazu započinju na 8.mestu na tabeli sa 22 boda na svom kontu. U prethodnom kolu su na svom terenu pretrpeli poraz u duelu sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 1:3. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put na stadionu Sinđelića kada je istoimeni tim slavio rezultatom 3:0, a drugi put na stadionu Bežanije kada je i istoimeni tim slavio rezultatom 3:0.

INĐIJA – ZLATIBOR (subota 06.april, 16:00 časova)

Ekipa Inđije u okviru 31.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaći tim je tokom preliminarne faze ostvario sedamnaest pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa plej-of započinje na 3.mestu na tabeli sa 29 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom preliminarne faze ostvarili šesnaest pobeda, uz dva remija i dvanaest poraza, pa plej-of fazu započinju na 4.mestu na tabeli sa 25 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu su na svom terenu savladali ekipu Metalca, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put na stadionu Zlatibora kada je istoimeni tim slavio rezultatom 1:0, a drugi put na stadionu Inđije kada je istoimeni tim slavio rezultatom 2:0.

RADNIČKI 1923 – METALAC (subota 06.april, 16:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 31.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaći tim je tokom preliminarne faze ostvario četrnaest pobeda, uz sedam remija i devet poraza, pa plej-of započinje na 5.mestu na tabeli sa 25 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Teleoptika, a rezultat je bio 2:2. Gosti su tokom preliminarne faze ostvarili trinaest pobeda, uz devet remija i osam poraza, pa plej-of fazu započinju na 6.mestu na tabeli sa 24 boda na svom kontu. U prethodnom kolu su kao gosti pretrpeli poraz u duelu sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Kragujevcu kada je ekipa Radničkog 1923 slavila rezultatom 2:1, a drugi put u Gornjem Milanovcu kada je ekipa Radničkog 1923 takođe slavila rezultatom 1:2.

TSC – JAVOR MATIS (subota 06.april, 16:00 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 31.kola Prve lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Domaći tim je tokom preliminarne faze ostvario dvadeset pobeda, uz osam remija i dva poraza, pa plej-of započinje na 1.mestu na tabeli sa 34 boda na svom kontu. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 0:3. Gosti su tokom preliminarne faze ostvarili devetnaest pobeda, uz šest remija i pet poraza, pa plej-of fazu započinju na 2.mestu na tabeli sa 32 boda na svom kontu. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 1:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Ivanjici kada je meč završen nerešenim rezultatom 2:2, a drugi put u Senti kada je ekipa TSC-a slavila rezultatom 3:1.

BUDUĆNOST – SLOBODA (subota 06.april, 16:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 31.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaći tim je tokom preliminarne faze ostvario osam pobeda, uz devet remija i trinaest poraza, pa plej-aut započinje na 12.mestu na tabeli sa 17 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 0:3. Gosti su tokom preliminarne faze ostvarili pet pobeda, uz šest remija i devetnaest poraza, pa plej-aut fazu započinju na pretposlednjem 15.mestu na tabeli sa 11 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Borca, a rezultat je bio 0:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Užicu kada je meč završen nerešenim rezultatom 0:0, a drugi put u Dobanovcima kada je ekipa Budućnosti slavila rezultatom 2:0.

OFK BEČEJ 1918 – NOVI PAZAR (subota 06.april, 16:00 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 31.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaći tim je tokom preliminarne faze ostvario deset pobeda, uz šest remija i četrnaest poraza, pa plej-aut započinje na 11.mestu na tabeli sa 18 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Bežanije, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom preliminarne faze ostvarili tri pobede, uz osam remija i devetnaest poraza, pa plej-aut fazu započinju na poslednjem 16.mestu na tabeli sa 9 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Novom Pazaru kada je ekipa OFK Bečej 1918 slavila rezultatom 0:4, a drugi put u Bečeju kada je ekipa OFK Bečej 1918 takođe slavila rezultatom 3:0.

OFK ŽARKOVO – TELEOPTIK (subota 06.april, 16:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 31.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Zemuna, ekipu Teleoptika. Domaći tim je tokom preliminarne faze ostvario jedanaest pobeda, uz osam remija i jedanaest poraza, pa plej-aut započinje na 10.mestu na tabeli sa 21 bodom na svom kontu. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Sinđelića, a rezultat je bio 1:3. Gosti su tokom preliminarne faze ostvarili šest pobeda, uz devet remija i petnaest poraza, pa plej-aut fazu započinju na 13.mestu na tabeli sa 14 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 2:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Zemunu kada je ekipa Teleoptika slavila rezultatom 2:1, a drugi put u Žarkovu kada je ekipa OFK Žarkovo slavila rezultatom 2:1.

TRAYAL – BORAC (subota 06.april, 16:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 31.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaći tim je tokom preliminarne faze ostvario dvanaest pobeda, uz pet remija i trinaest poraza, pa plej-aut započinje na 9.mestu na tabeli sa 21 bodom na svom kontu. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom preliminarne faze ostvarili šest pobeda, uz sedam remija i sedamnaest poraza, pa plej-aut fazu započinju na 14.mestu na tabeli sa 13 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Slobode, a rezultat je bio 0:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Kruševcu kada je ekipa Trajala slavila rezultatom 2:1, a drugi put u Čačku kada je ekipa Trajala takođe slavila rezultatom 0:1.