Mečevi 35.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Prve lige Srbije u sezoni 2018/19 na programu su ove subote, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

INĐIJA – METALAC (subota 27.april, 16:00 časova)

Ekipa Inđije u okviru 35.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaći tim je ove sezone ostvario osamnaest pobeda, uz sedam remija i devet poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili petnaest pobeda, uz jedanaest remija i osam poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 0:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Inđiji kada je meč završen nerešenim rezultatom  0:0, a drugi put u Gornjem Milanovcu kada su rivali ponovo podelili bodove, ovoga puta nakon rezultata 2:2.

ZLATIBOR – SINĐELIĆ (subota 27.april, 16:00 časova)

Čajetinski Zlatibor u okviru 35.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaći tim je ove sezone ostvario šesnaest pobeda, uz tri remija i petnaest poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz dvanaest remija i jedanaest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 1:3. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa Sinđelića slavila rezultatom 1:0, a drugi put na Zlatiboru kada je istoimena ekipa slavila rezultatom 2:0.

OFK BEČEJ 1918 – BUDUĆNOST (subota 27.april, 16:00 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 35.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaći tim je ove sezone ostvario deset pobeda, uz osam remija i šesnaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzima 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz devet remija i trinaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 3:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Dobanovcima kada je ekipa OFK Bečej 1918 slavila rezultatom 0:1, a drugi put u Bečeju kada je isti tim ponovo slavio, ovoga puta rezultatom 5:1.

SLOBODA – NOVI PAZAR (subota 27.april, 16:00 časova)

Užička Sloboda u okviru 35.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gostujuću ekipu Novog Pazara. Domaći tim je ove sezone ostvario pet pobeda, uz sedam remija i dvadeset i dva poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Borca, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz osam remija i dvadeset i jedan poraz, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Teleoptika, a rezultat je bio 5:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Užicu kada je meč završen nerešenim rezultatom 0:0, a drugi put u Novom Pazaru kada su dva tima ponovo podelila bodove, ponovo nakon rezultata 0:0.

TELEOPTIK – BORAC (subota 27.april, 16:00 časova)

Zemunski Teleoptik u okviru 35.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaći tim je ove sezone ostvario šest pobeda, uz devet remija i devetnaest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzima pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 5:0. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz devet remija i sedamnaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Slobode, a rezultat je bio 2:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Čačku kada je ekipa Borca slavila rezultatom 3:0, a drugi put u Zemunu kada je ekipa Teleoptika slavila rezultatom 3:1.

TSC – RADNIČKI 1923 (subota 27.april, 17:00 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 35.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaći tim je ove sezone ostvario dvadeset i četiri pobede, iu osam remija i samo dva poraza, pa sa 46 bodova na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Bežanije, a rezultat je bio 2:3. Gosti su ove sezone ostvarili petnaest pobeda, uz deset remija i devet poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 0:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Kragujevcu kada je meč završen podelom bodova nakon rezultata 2:2, a drugi put u Senti kada je ekipa TSC-a slavila rezultatom 2:0.

JAVOR MATIS – BEŽANIJA (subota 27.april, 19:00 časova)

Ivanjički Javor Matis u okviru 35.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaći tim je ove sezone ostvario dvadeset i dve pobede, uz šest remija i šest poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Sinđelića, a rezultat je bio 1:3. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz pet remija i petnaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 2:3. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Ivanjici kada je ekipa Javor Matisa slavila rezultatom 4:1, a drugi put u Beogradu kada je isti tim ponovo slavio, ovoga puta rezultatom 1:2.

TRAYAL – OFK ŽARKOVO (subota 27.april, 19:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 35.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaći tim je ove sezone ostvario četrnaest pobeda, uz šest remija i četrnaest poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 3:2. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz osam remija i dvanaest poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa Trajala slavila rezultatom 0:1, a drugi put u Kruševcu kada je isti tim ponovo slavio rezultatom 1:0.