Mečevi 36.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Prve lige Srbije u sezoni 2018/19 na programu su u utorak i sredu, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

RADNIČKI 1923 – ZLATIBOR (utorak 30.april, 16:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 36.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaći tim je ove sezone ostvario petnaest pobeda, uz deset remija i deset poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzima 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili sedamnaest pobeda, uz tri remija i petnaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sinđelića, a rezultat je bio 4:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Kragujevcu kada je ekipa Zlatibora slavila rezultatom 0:2, a drugi put na Zlatiboru kada je ekipa Radničkog 19123 slavila rezultatom 1:3.

BEŽANIJA – INĐIJA (sreda 01.maj, 16:00 časova)

Beogradska Bežanija u okviru 36.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije iz istoimene opštine. Domaći tim je ove sezone ostvario četrnaest pobeda, uz pet remija i šesnaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzima 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone ostvarili devetnaest pobeda, uz sedam remija i devet poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Metalca, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa Inđije slavila rezultatom 0:1, a drugi put u Inđiji kada je istoimena ekipa ponovo slavila, ovoga puta rezultatom 2:0.

SINĐELIĆ – TSC (sreda 01.maj, 16:00 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 36.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz dvanaest remija i dvanaest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzima 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 4:0. Gosti su ove sezone ostvarili dvadeset i pet pobeda, iz osam remija i samo dva poraza, pa sa 49 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog 1923, a rezultat je bio 2:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je meč završen nerešenim rezultatom 0:0, a drugi put u Senti kada su dva tima ponovo podelila bodove, ovoga puta nakon rezultata 1:1.

BUDUĆNOST – BORAC (sreda 01.maj, 16:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 36.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaći tim je ove sezone ostvario dvanaest pobeda, uz devet remija i četrnaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz devet remija i osamnaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Teleoptika, a rezultat je bio 2:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Dobanovcima kada je meč završen nerešenim rezultatom 1:1, a drugi put u Čačku kada je ekipa Budućnosti slavila rezultatom 1:2.

OFK BEČEJ 1918 – TELEOPTIK (sreda 01.maj, 16:00 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 36.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Zemuna, ekipu Teleoptika. Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz osam remija i šesnaest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzima 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz devet remija i devetnaest poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Borca, a rezultat je bio 2:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Zemunu kada je ekipa Teleoptika slavila rezultatom 3:0, a drugi put u Bečeju kada je ekipa OFK Bečej 1918 slavila rezultatom 1:0.

SLOBODA – TRAYAL (sreda 01.maj, 18:00 časova)

Užička Sloboda u okviru 36.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaći tim je ove sezone ostvario pet pobeda, uz sedam remija i dvadeset i tri poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 1:4. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz sedam remija i četrnaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 1:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Užicu kada je ekipa Trajala slavila rezultatom 0:1, a drugi put u Kruševcu kada je ista ekipa ponovo slavila, ovoga puta rezultatom 2:1.

NOVI PAZAR – OFK ŽARKOVO (sreda 01.maj, 19:00 časova)

Ekipa Novog Pazara u okviru 36.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaći tim je ove sezone ostvario šest pobeda, uz osam remija i dvadeset i jedan poraz, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzima 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Slobode, a rezultat je bio 1:4. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz devet remija i dvanaest poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 1:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Novom Pazaru kada je meč završen nerešenim rezultatom 1:1, a drugi put u Beogradu kada je ekipa OFK Žarkovo slavila rezultatom 2:0.

METALAC – JAVOR MATIS (sreda 01.maj, 20:00 časova)

Milanovački Metalac u okviru 36.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Domaći tim je ove sezone ostvario petnaest pobeda, uz jedanaest remija i devet poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili dvadeset i tri pobede, uz šest remija i šest poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Bežanije, a rezultat je bio 3:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Ivanjici kada je meč završen nerešenim rezultatom 1:1, a drugi put u Gornjem Milanovcu kada je ekipa Metalca slavila rezultatom 4:1.