Najava mečeva 4.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 481

Mečevi 4.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su u nedelju, a u nastavku su parovi i termini susreta.

DINAMO – METALAC (nedelja 18.avgust, 17:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 4.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Yumco’’ dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaći tim je na startu sezone zabeležio tri pobede, nakon tri odigrana susreta, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone zabeležili jednu pobedu, uz dva poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Meč je zakazan za nedelju 18.avgust, sa početkom u 17:00 časova.

GRAFIČAR – KOLUBARA (nedelja 18.avgust, 17:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 4.kola Prve lige Srbije na pomoćnom terenu FK Crvena zvezda dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaći tim je na startu sezone zabeležio po jednu pobedu, remi i poraz, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzima 8.mesto na tabeli. Gosti su takođe na startu sezone zabeležili po jednu pobedu, remi i poraz, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzima 7.mesto na tabeli. Meč je zakazan za nedelju 18.avgust, sa početkom u 17:00 časova.

KABEL – SINĐELIĆ (nedelja 18.avgust, 17:00 časova)

Novosadski Kabel u okviru 4.kola Prve lige Srbije na terenu FK Proleter na Slanoj bari dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaći tim je na startu sezone zabeležio dve pobede, uz jedan poraz, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. Gosti na startu sezone nemaju nijedan trijumf, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 2 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Meč je zakazan za nedelju 18.avgust, sa početkom u 17:00 časova.

NOVI PAZAR – TRAYAL (nedelja 18.avgust, 17:00 časova)

Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaći tim je na startu sezone bez poraza, uz jednu pobedu i dva remija, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzima 5.mesto na tabeli. Gostujući tim je na startu sezone zabeležio tri pobede, nakon tri odigrana susreta, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. Meč je zakazan za nedelju 18.avgust, sa početkom u 17:00 časova.

RADNIČKI PIROT – ZLATIBOR (nedelja 18.avgust, 17:00 časova)

Pirotski Radnički u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaći tim je na startu sezone zabeležio po jednu pobedu, remi i poraz, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzima 10.mesto na tabeli. Gosti su takođe na startu sezone zabeležili po jednu pobedu, remi i poraz, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Meč je zakazan za nedelju 18.avgust, sa početkom u 17:00 časova.

SMEDEREVO 1924 – BUDUĆNOST (nedelja 18.avgust, 17:00 časova)

Ekipa Smedereva 1924 u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaći tim se na startu sezone nije radovao pobedi, uz tri pretrpljena poraza, pa bez bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. Gosti su bili za nijansu uspešniji, sa jednim ostvarenim remijem i dva poraza, pa sa 1 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 15.mesto na tabeli. Meč je zakazan za nedelju 18.avgust, sa početkom u 17:00 časova.

ZEMUN – OFK ŽARKOVO (nedelja 18.avgust, 17:00 časova)

Ekipa Zemuna u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu OFK Žarkovo. Domaći tim je na startu sezone zabeležio jednu pobedu, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone zabeležili po jednu pobedu, remi i poraz, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Meč je zakazan za nedelju 18.avgust, sa početkom u 17:00 časova.

OFK BAČKA – RADNIČKI 1923 (nedelja 18.avgust, 20:00 časova)

Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaći tim je na startu sezone zabeležio dve pobede, uz jedan pretrpljeni poraz, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone zabeležili jedan trijumf, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Meč je zakazan za nedelju 18.avgust, sa početkom u 20:00 časova.

Organizacije
Medijski sponzor