Mečevi 6.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su u subotu, a u nastavku su parovi i termini susreta.

KABEL – OFK ŽARKOVO (subota 31.avgust, 16:00 časova)

Novosadski Kabel u okviru 6.kola Prve lige Srbije na stadionu na Slanoj bari dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaći tim je od starta sezone zabeležio tri pobede, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 0:0. Gosti su od starta sezone zabeležili dve pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:3. Meč je zakazan za subotu 31.avgust, sa početkom u 16:00 časova.

DINAMO – ZLATIBOR (subota 31.avgust, 17:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 6.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Yumco’’ dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaći tim je od starta sezone zabeležio tri pobede, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Sinđelića, a rezultat je bio 1:0. Gosti su od starta sezone zabeležili jednu pobedu, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za subotu 31.avgust, sa početkom u 17:00 časova.

RADNIČKI 1923 – METALAC (subota 31.avgust, 17:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 6.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaći tim je od starta sezone zabeležio dve pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzima 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Smederava 1924, a rezultat je bio 3:0. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 2:0. Meč je zakazan za subotu 31.avgust, sa početkom u 17:00 časova.

RADNIČKI PIROT – TRAYAL (subota 31.avgust, 17:00 časova)

Pirotski Radnički u okviru 6.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaći tim je od starta sezone zabeležio dve pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzima 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu OFK Žarkovo, a rezultat je bio 1:3. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za subotu 31.avgust, sa početkom u 17:00 časova.

SMEDEREVO 1924 – GRAFIČAR (subota 31.avgust, 17:00 časova)

Ekipa Smedereva 1924 iz istoimenog grada u okviru 6.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Grafičara. Domaći tim od starta sezone nije zabeležio nijednu pobedu, uz pet pretrpljenih poraza, pa bez bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923. Gosti su od starta sezone zabeležili dve pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti igrali nerešeno sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 2:2. Meč je zakazan za subotu 31.avgust, sa početkom u 17:00 časova.

ZEMUN – KOLUBARA (subota 31.avgust, 17:00 časova)

Beogradski Zemun u okviru 6.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaći tim je od starta sezone zabeležio jednu pobedu, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzima 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 1:1. Gosti su od starta sezone zabeležili dve pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 3:1. Meč je zakazan za subotu 31.avgust, sa početkom u 17:00 časova.

NOVI PAZAR – BUDUĆNOST (subota 31.avgust, 19:00 časova)

Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 6.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaći tim je na startu sezone ostvario dve pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 3:1. Gosti su od starta sezone zabeležili jednu pobedu, uz dva remija i dva poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu odigrali nerešeno sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 2:2. Meč je zakazan za subotu 31.avgust, sa početkom u 19:00 časova.

OFK BAČKA – SINĐELIĆ (subota 31.avgust, 19:00 časova)

Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 6.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaći tim je od starta sezone zabeležio dve pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 2:0. Gosti su od starta sezone zabeležili jednu pobedu, uz dva remija i dva poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za subotu 31.avgust, sa početkom u 19:00 časova.