Najava mečeva 9.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 759

Mečevi 9.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su od petka do ponedeljka, a u nastavku su parovi i termini susreta.

SINĐELIĆ – SMEDEREVO 1924 (petak 13.septembar, 16:30 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 9.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Smedereva, ekipu Smederevo 1924. Domaćini su od starta sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u susretu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 4:2. Gosti su od starta sezone zabeležili dve pobede, uz šest pretrpljenih poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za petak 13.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

BUDUĆNOST – KABEL (subota 14.septembar, 16:30 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 9.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su od starta sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u susretu sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 2:0. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz četiri remija i jedan poraz, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za subotu 14.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

TRAYAL – OFK BAČKA (subota 14.septembar, 16:30 časova)

Kruševački Trajal u okviru 9.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Domaćini su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz tri remija i dva poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 0:0. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz jedan remi i četiri poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u susretu sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 0:2. Meč je zakazan za subotu 14.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

ZLATIBOR – METALAC (subota 14.septembar, 16:30 časova)

Čajetinski Zlatibor u okviru 9.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su od starta sezone zabeležili dve pobede, uz četiri remija i dva poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzima 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom kragujevačkog Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:0. Gosti su od starta sezone zabeležili pet pobeda, uz tri pretrpljena poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu beogradskog Sinđelića, a rezultat je bio 4:2. Meč je zakazan za subotu 14.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

GRAFIČAR – RADNIČKI PIROT (nedelja 15.septembar, 16:30 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 9.kola Prve lige Srbije na pomoćnom terenu FK Crvena zvezda dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz dva remija i dva poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 1:0. Gosti su od starta sezone takođe ostvarili četiri pobede, uz dva remija i dva poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu dobanovačke Budućnosti, a rezultat je bio 2:0. Meč je zakazan za nedelju 15.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

NOVI PAZAR – ZEMUN (nedelja 15.septembar, 16:30 časova)

Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 9.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Zemuna. Domaćini su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u susretu sa ekipom Smedereva 1924, a rezultat je bio 1:0. Gosti su od starta sezone takođe zabeležili tri pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu gradskog rivala Grafičara, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za nedelju 15.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

KOLUBARA – DINAMO (nedelja 15.septembar, 19:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 9.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom novosadskog Kabela, a rezultat je bio 0:0. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz tri remija i dva poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom kruševačkog Trajala, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za nedelju 15.septembar, sa početkom u 19:00 časova.

OFK ŽARKOVO – RADNIČKI 1923 (ponedeljak 16.septembar, 16:30 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 9.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz tri remija i dva poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat tog susreta je bio 0:2. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zlatibora, a rezultat tog susreta je bio 1:0. Meč je zakazan za ponedeljak 16.septembar, sa početkom u 16:30 časova.

Organizacije
Medijski sponzor