Najava mečeva 13.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 656

Mečevi 13.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su ove srede, dva meča su odložena, a u nastavku su parovi i termini susreta.

BUDUĆNOST – METALAC (sreda 09.oktobar, 15:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 13.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su ove sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz jedan remi i četiri poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Kolubare, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za sredu 09.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

OFK ŽARKOVO – SMEDEREVO 1924 (sreda 09.oktobar, 15:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 13.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Smedereva, ekipu Smedereva 1924. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz sedam pretrpljenih poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za sredu 09.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

RADNIČKI PIROT – KABEL (sreda 09.oktobar, 15:00 časova)

Pirotski Radnički u okviru 13.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Smedereva 1924, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz pet remija i dva poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 2:0. Meč je zakazan za sredu 09.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

ZEMUN – DINAMO (sreda 09.oktobar, 15:00 časova)

Beogradski Zemun u okviru 13.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini su ove sezone ostvarili tri pobede, uz dva remija i sedam poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz četiri remija i tri poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za sredu 09.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

NOVI PAZAR – OFK BAČKA (sreda 09.oktobar, 17:30 časova)

Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 13.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz četiri remija i tri poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzima 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz tri remija i pet poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 2:2. Meč je zakazan za sredu 09.oktobar, sa početkom u 17:30 časova.

KOLUBARA – SINĐELIĆ (sreda 09.oktobar, 18:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 13.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz dva remija i pet poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili tri pobede, uz četiri remija i pet poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za sredu 09.oktobar, sa početkom u 18:00 časova.

GRAFIČAR – RADNIČKI 1923 (odloženo za 23.oktobar)

TRAYAL – ZLATIBOR (odloženo za 23.oktobar)

Organizacije
Medijski sponzor