Najava mečeva 17.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 473

Mečevi 17.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su od petka do ponedeljka, a u nastavku su parovi i termini susreta.

OFK BAČKA – DINAMO (petak 01.novembar, 13:30 časova)

Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz pet remija i pet poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Smedereva 1924, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za petak 01.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

RADNIČKI 1923 – KABEL (subota 02.novembar, 13:30 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz šest remija i tri poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za subotu 02.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

SINĐELIĆ – ZEMUN (subota 02.novembar, 13:30 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Zemuna. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili tri pobede, uz pet remija i osam poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 2:2. Meč je zakazan za subotu 02.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

TRAYAL – BUDUĆNOST (subota 02.novembar, 13:30 časova)

Kruševački Trajal u okviru 17.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su ove sezone ostvarili tri pobede, uz osam remija i pet poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz četiri remija i jedanaest poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u susretu sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za subotu 02.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

METALAC – RADNIČKI PIROT (subota 02.novembar, 15:30 časova)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz tri remija i pet poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 2:2. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz tri remija i šest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za subotu 02.novembar, sa početkom u 15:30 časova.

ZLATIBOR – NOVI PAZAR (nedelja 03.novembar, 13:30 časova)

Čajetinski Zlatibor u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i tri poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Grafičara, a rezultat je bio 0:2. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz četiri remija i pet poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u susretu sa ekipom Sinđelića, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za nedelju 03.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

KOLUBARA – SMEDEREVO 1924 (nedelja 03.novembar, 17:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Smedereva 1924 iz istoimenog grada. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz tri remija i šest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz jedan remi i sedam poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za nedelju 03.novembar, sa početkom u 17:00 časova.

OFK ŽARKOVO – GRAFIČAR (ponedeljak 04.novembar, 13:30 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Grafičara. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i pet poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz pet remija i četiri poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 0:2. Meč je zakazan za ponedeljak 04.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

Organizacije
Medijski sponzor