Najava mečeva 18.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 454

Mečevi 18.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su u petak i subotu, a u nastavku su parovi i termini susreta.

RADNIČKI PIROT – SINĐELIĆ (petak 08.novembar, 13:30 časova)

Pirotski Radnički u okviru 18.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćini su ove sezone zabeležili sedam pobeda, uz tri remija i sedam poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone zabeležili šest pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za petak 08.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

BUDUĆNOST – KOLUBARA (subota 09.novembar, 13:30 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 18.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su ove sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz četiri remija i dvanaest poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u susretu sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz tri remija i šest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Smedereva 1924, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za subotu 09.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

DINAMO – RADNIČKI 1923 (subota 09.novembar, 13:30 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 18.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Yumco’’ dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz četiri remija i osam poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za subotu 09.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

GRAFIČAR – TRAYAL (subota 09.novembar, 13:30 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 18.kola Prve lige Srbije na pomoćnom terenu stadiona ’’Rajko Mitić’’ dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i četiri poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu OFK Žarkovo, a rezultat je bio 0:3. Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz osam remija i pet poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za subotu 09.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

KABEL – METALAC (subota 09.novembar, 13:30 časova)

Novosadski Kabel u okviru 18.kola Prve lige Srbije na stadionu Slana bara dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz šest remija i tri poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz tri remija i pet poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za subotu 09.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

SMEDEREVO 1924 – OFK BAČKA (subota 09.novembar, 13:30 časova)

Ekipa Smedereva 1924 iz istoimenog grada u okviru 18.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz jedan remi i osam poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 2:0. Meč je zakazan za subotu 09.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

ZEMUN – ZLATIBOR (subota 09.novembar, 13:30 časova)

Beogradski Zemun u okviru 18.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaćini su ove sezone ostvarili tri pobede, uz pet remija i devet poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Sinđelića, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz pet remija i tri poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za subotu 09.novembar, sa početkom u 13:30 časova.

NOVI PAZAR – OFK ŽARKOVO (subota 09.novembar, 17:00 časova)

Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 18.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i šest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 0:3. Meč je zakazan za subotu 09.novembar, sa početkom u 17:00 časova.

Organizacije
Medijski sponzor