Najava mečeva 20.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 576

Mečevi 20.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su u ponedeljak, a u nastavku su parovi i termini susreta.

DINAMO – SINĐELIĆ (ponedeljak 18.novembar, 13:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 20.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Yumco’’ dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz pet remija i sedam poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzima 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 3:2. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za ponedeljak 18.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

GRAFIČAR – BUDUĆNOST (ponedeljak 18.novembar, 13:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 20.kola Prve lige Srbije na pomoćnom terenu stadiona ’’Rajko Mitić’’ dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz pet remija i pet poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone ostvarili samo dve pobede, uz pet remija i dvanaest poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju  poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Smedereva 1924, a rezultat je bio 3:1. Meč je zakazan za ponedeljak 18.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

KABEL – ZLATIBOR (ponedeljak 18.novembar, 13:00 časova)

Novosadski Kabel u okviru 20.kola Prve lige Srbije na stadionu Slana bara dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz sedam remija i tri poraza, ali nakon kazne (-10) sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Sinđelića, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone takođe ostvarili devet pobeda, uz sedam remija i tri poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za ponedeljak 18.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

NOVI PAZAR – KOLUBARA (ponedeljak 18.novembar, 13:00 časova)

Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 20.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz četiri remija i osam poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Grafičara, a rezultat je bio 3:1. Meč je zakazan za ponedeljak 18.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

OFK BAČKA – METALAC (ponedeljak 18.novembar, 13:00 časova)

Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 20.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz tri remija i šest poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 3:2. Meč je zakazan za ponedeljak 18.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

RADNIČKI PIROT – OFK ŽARKOVO (ponedeljak 18.novembar, 13:00 časova)

Pirotski Radnički u okviru 20.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekiu OFK Žarkovo. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za ponedeljak 18.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

SMEDEREVO 1924 – RADNIČKI 1923 (ponedeljak 18.novembar, 13:00 časova)

Ekipa Smedereva 1924 iz istoimenog grada u okviru 20.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz jedan remi i deset poraza, ali nakon kazne (-10) sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz četiri remija i devet poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za ponedeljak 18.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

ZEMUN – TRAYAL (ponedeljak 18.novembar, 13:00 časova)

Beogradski Zemun u okviru 20.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz šest remija i devet poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu OFK Žarkovo, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz osam remija i šest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za ponedeljak 18.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

Organizacije
Medijski sponzor