Najava mečeva 21.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 705

Mečevi 21.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su u subotu i nedelju, a u nastavku su parovi i termini susreta.

SINĐELIĆ – OFK BAČKA (subota 23.novembar, 13:00 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Domaćini su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 4:1. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Metalca, a rezultat je bio 3:1. Meč je zakazan za subotu 23.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

TRAYAL – RADNIČKI PIROT (subota 23.novembar, 13:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 21.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz osam remija i sedam poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz četiri remija i osam poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 2:3. Meč je zakazan za subotu 23.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

ZLATIBOR – DINAMO (subota 23.novembar, 13:00 časova)

Čajetinski Zlatibor u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz osam remija i tri poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i sedam poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sinđelića,  a rezultat je bio 4:1. Meč je zakazan za subotu 23.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

KOLUBARA – ZEMUN (subota 23.novembar, 16:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Zemuna. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i devet remija, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za subotu 23.novembar, sa početkom u 16:00 časova.

BUDUĆNOST – NOVI PAZAR (nedelja 24.novembar, 13:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaćini su ove sezone ostvarili samo dve pobede, uz pet remija i trinaest poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za nedelju 24.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

GRAFIČAR – SMEDEREVO 1924 (nedelja 24.novembar, 13:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Smedereva 1924 iz istoimenog grada. Domaćini su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz pet remija i pet poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz jedan remi i jedanaest poraza, ali nakon kazne (-10) sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za nedelju 24.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

METALAC – RADNIČKI 1923 (nedelja 24.novembar, 13:00 časova)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz tri remija i sedam poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz četiri remija i devet poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Smedereva 1924, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za nedelju 24.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

OFK ŽARKOVO – KABEL (nedelja 24.novembar, 13:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 2:3. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz osam remija i tri poraza, ali nakon kazne (-10) sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 10.mesto na tabeli.  U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za nedelju 24.novembar, sa početkom u 13:00 časova.

Organizacije
Medijski sponzor