Najava mečeva 23.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 455

Mečevi 23.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su u sredu i subotu, a u nastavku su parovi i termini susreta.

BUDUĆNOST – RADNIČKI PIROT (sreda 04.decembar, 13:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 23.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su ove sezone ostvarili samo tri pobede, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone zabeležili devet pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za sredu 04.decembar, sa početkom u 13:00 časova.

GRAFIČAR – ZEMUN (sreda 04.decembar, 13:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 23.kola Prve lige Srbije na pomoćnom terenu stadiona ’’Rajko Mitić’’ dočekuje gradskog rivala, ekipu Zemuna. Domaćini su ove sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone zabeležili šest pobeda, uz sedam remija i devet poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 3:1. Meč je zakazan za sredu 04.decembar, sa početkom u 13:00 časova.

KOLUBARA – KABEL (sreda 04.decembar, 13:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 23.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz sedam remija i šest poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz osam remija i tri poraza, ali nakon kazne (-10) sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 2:0. Meč je zakazan za sredu 04.decembar, sa početkom u 13:00 časova.

OFK ŽARKOVO – OFK BAČKA (sreda 04.decembar, 13:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 23.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz sedam remija i osam poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 2:2. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za sredu 04.decembar, sa početkom u 13:00 časova.

SINĐELIĆ – METALAC (sreda 04.decembar, 13:00 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 23.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz pet remija i jedanaest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti ubedljivo poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 5:1. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Smedereva 1924, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za sredu 04.decembar, sa početkom u 13:00 časova.

TRAYAL – DINAMO (sreda 04.decembar, 13:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 23.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz osam remija i devet poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz sedam remija i sedam poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 2:2. Meč je zakazan za sredu 04.decembar, sa početkom u 13:00 časova.

ZLATIBOR – RADNIČKI 1923 (subota 07.decembar, 13:00 časova)

Čajetinski Zlatibor u okviru 23.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz devet remija i četiri poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu kao gosti poraženi u duelu sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu Sinđelića, a rezultat je bio 5:1. Meč je nakon odlaganja zbog snežnih padavina zakazan za subotu 7.decembar, sa početkom u 13:00 časova.

NOVI PAZAR – SMEDEREVO 1924 (subota 07.decembar, 13:00 časova)

Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 23.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Smedereva, ekipu Smedereva 1924. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Grafičara, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz jedan remi i trinaest poraza, ali nakon kazne (-10) sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 0:1. Meč je nakon odlaganja zbog snežnih padavina zakazan za subotu 7.decembar, sa početkom u 13:00 časova.

Organizacije
Medijski sponzor