Najava mečeva 4.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 365

Mečevi 4.kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su od petka do ponedeljka, a u nastavku su parovi i termini susreta.

ŽELEZNIČAR – ZEMUN (petak 04.septembar, 16:30 časova)

Pančevački Železničar u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje gostujuću ekipu Zemuna. Domaćini su na startu sezone bez ostvarene pobede, uz jedan remi i dva pretrpljena poraza, pa sa 1 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu kao gosti su poraženi u duelu sa ekipom Borca 1926, a rezultat je bio 2:1. Gosti su na startu sezone zabeležili jednu pobedu, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Jagodine, a rezultat je bio 0:1. Meč je zakazan za petak 04.septembar 2020.godine, sa početkom u 16:30 časova.

RADNIČKI SM – RADNIČKI 1923 (subota 05.septembar, 16:00 časova, TV)

Ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su na startu sezone zabeležili jednu pobedu, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 1:0. Gosti su na startu sezone bez poraza, uz dve pobede i jedan remi, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sloge, a rezultat je bio 4:0. Meč je zakazan za subotu 05.septembar 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

DUBOČICA – BORAC 1926 (subota 05.septembar, 16:30 časova)

Leskovačka Dubočica u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca 1926. Domaćini su na startu sezone bez ostvarene pobede, uz jedan remi i dva pretrpljena poraza, pa sa 1 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom OFK Žarkovo, a rezultat je bio 1:0. Gosti su na startu sezone ostvarili jednu pobedu, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Železničara, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za subotu 05.septembar 2020.godine, sa početkom u 16:30 časova.

IMT – RADNIČKI PIROT (subota 05.septembar, 16:30 časova)

Novobeogradski IMT u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su na startu sezone zabeležili po jednu pobedu, remi i poraz, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Dinama, e rezultat je bio 3:0. Gosti su na startu sezone takođe zabeležili po jednu pobedu, remi i poraz, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 0:3. Meč je zakazan za subotu 05.septembar 2020.godine, sa početkom u 16:30 časova.

GRAFIČAR – KABEL (subota 05.septembar, 16:30 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su na startu sezone bez poraza, uz dve pobede i jedan remi, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 0:3. Gosti su na startu sezone imali maksimalan učinak, sa tri ostvarene pobede, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za subotu 05.septembar 2020.godine, sa početkom u 16:30 časova.

JAGODINA – LOZNICA (subota 05.septembar, 18:00 časova, TV)

Ekipa Jagodine iz istoimenog grada u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje gostujuću ekipu Loznice. Domaćini su na startu sezone bez poraza, uz dve pobede i jedan remi, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 0:1. Gosti su na startu sezone zabeležili po jednu pobedu, remi i poraz, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za subotu 05.septembar 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

DINAMO – TRAYAL (nedelja 06.septembar, 16:30 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su na startu sezone bez pobede, uz tri pretrpljena poraza, pa bez bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 18.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom IMT-a, a rezultat je bio 3:0. Gosti su na startu sezone zabeležili jednu pobedu, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za nedelju 06.septembar 2020.godine, sa početkom u 16:30 časova.

SLOGA – OFK ŽARKOVO (nedelja 06.septembar, 16:30 časova)

Kraljevačka Sloga u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su na startu sezone bez pobede, uz jedan remi i dva pretrpljena poraza, pa sa 1 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 17.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 4:0. Gosti su na startu sezone bez poraza, sa jednom ostvarenom pobedom i dva remija, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Dubočice, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za nedelju 06.septembar 2020.godine, sa početkom u 16:30 časova.

BUDUĆNOST – KOLUBARA (ponedeljak 07.septembar, 16:30 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su na startu sezone bez poraza, sa dve ostvarene pobede i jednim remijem, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Loznice, a rezultat je bio 0:0. Gosti su na startu sezone ostvarili dve pobede, uz jedan pretrpljen poraz, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto n tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 2:1. Meč je zakazan za ponedeljak 07.septembar 2020.godine, sa početkom u 16:30 časova.

Organizacije
Medijski sponzor