U petak započinje odigravanje mečeva 4.kola Prve lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21, a u ovoj rundi bićete u prilici da pratite dva direktna televizijska prenosa, mečeve Radnički SM – Radnički 1923 i Jagodina – Loznica.

RADNIČKI SM – RADNIČKI 1923 (subota 05.septembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su na startu sezone zabeležili jednu pobedu, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 1:0. Gosti su na startu sezone bez poraza, uz dve pobede i jedan remi, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sloge, a rezultat je bio 4:0. Meč je zakazan za subotu 05.septembar 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

JAGODINA – LOZNICA (subota 05.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Ekipa Jagodine iz istoimenog grada u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje gostujuću ekipu Loznice. Domaćini su na startu sezone bez poraza, uz dve pobede i jedan remi, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 0:1. Gosti su na startu sezone zabeležili po jednu pobedu, remi i poraz, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 0:0. Meč je zakazan za subotu 05.septembar 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.