Najava mečeva 21. kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 266

Mečevi 21. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su od petka do nedelje, a u nastavku su parovi i termini susreta.

TRAYAL – DINAMO (petak 12. mart, 15:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 21. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz četiri remija i devet poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Kolubare, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz tru remija i dvanaest poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom IMT-a, a rezultat je bio 1:3. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Vranju ekipa Dinama je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:1.

BORAC 1926 – DUBOČICA (subota 13. mart, 15:00 časova)

Čačanski Borac u okviru 21. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Leskovca, ekipu Dubočice. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz tri remija i devet poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Železničara, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz devet remija i šest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Žarkova, a rezultat je bio 1:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Leskovcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

LOZNICA – JAGODINA (subota 13. mart, 15:00 časova)

Ekipa Loznice iz istoimenog grada u okviru 21. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Jagodine. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz sedam remija i pet poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz deset remija i četiri poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Jagodini završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

OFK ŽARKOVO – SLOGA (subota 13. mart, 15:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 21. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kraljeva, ekipu Sloge. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz pet remija i sedam poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Dubočice, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili tri pobede, uz sedam remija i deset poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kraljevu ekipa Žarkova je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:2.

RADNIČKI 1923 – RADNIČKI SM (subota 13. mart, 15:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 21. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz šest remija i jedan poraz, pa sa 45 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Sloge, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz četiri remija i jedanaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Sremskoj Mitrovici ekipa Radničkog 1923 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

ZEMUN – ŽELEZNIČAR (subota 13. mart, 15:00 časova)

Ekipa Zemuna u okviru 21. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pančeva, ekipu Železničara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz četiri remija i dvanaest poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Jagodine, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz tri remija i deset poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Borca 1926, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pančevu ekipa Železničara je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:0.

KOLUBARA – BUDUĆNOST (subota 13. mart, 17:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 21. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Loznice, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Dobanovcima ekipa Kolubare je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

KABEL – GRAFIČAR (nedelja 14. mart, 15:00 časova)

Novosadski Kabel u okviru 21. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Grafičara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz šest remija i tri poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz sedam remija i pet poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 0:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Kabela je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:2.

RADNIČKI PIROT – IMT (nedelja 14. mart, 15:00 časova)

Pirotski Radnički u okviru 21. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu IMT-a. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz šest remija i osam pobeda, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 1:3. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa IMT-a je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:0.

Organizacije
Medijski sponzor