Najava mečeva 23. kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 212

Mečevi 23. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su u sredu i četvrtak, a u nastavku su parovi i termini susreta.

OFK ŽARKOVO – GRAFIČAR (sreda 24. mart, 15:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 23. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje gradskog rivala, ekipu Grafičara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i sedam poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz osam remija i šest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran na pomoćnom terenu stadiona ’’Rajko Mitić’’ završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

RADNIČKI 1923 – IMT (sreda 24. mart, 15:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 23. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu IMT-a. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda, uz šest remija i jedan poraz, pa sa 51 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Grafičara, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i sedam poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 0:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Radničkog 1923 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

BORAC 1926 – RADNIČKI SM (četvrtak 25. mart, 15:00 časova)

Čačanski Borac 1926 u okviru 23. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Sremske Mitrovice, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz tri remija i deset poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Sloge, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz četiri remija i trinaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Žarkova, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Sremskoj Mitrovici ekipa Borca 1926 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:2.

BUDUĆNOST – DINAMO (četvrtak 25. mart, 15:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 23. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz četiri remija i osam poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz četiri remija i dvanaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 3:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Vranju ekipa Budućnosti je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:3.

KABEL – RADNIČKI PIROT (četvrtak 25. mart, 15:00 časova)

Novosadski Kabel u okviru 23. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz sedam remija i tri poraza, pa sa 43 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu IMT-a, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz šest remija i deset poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 3:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pirotu ekipa Kabela je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

LOZNICA – DUBOČICA (četvrtak 25. mart, 15:00 časova)

Ekipa Loznice iz istoimenog grada u okviru 23. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Leskovca, ekipu Dubočice. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz sedam remija i šest poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Železničara, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz devet remija i sedam poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 3:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Leskovcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

TRAYAL – JAGODINA (četvrtak 25. mart, 15:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 23. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Jagodine iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz pet remija i deset poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz deset remija i šest poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 0:3. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Jagodini završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

ZEMUN – SLOGA (četvrtak 25. mart, 15:00 časova)

Ekipa Zemuna u okviru 23. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kraljeva, ekipu Sloge. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz četiri remija i četrnaest poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dubočice, a rezultat je bio 3:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz sedam remija i jedanaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Borca 1926, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kraljevu ekipa Zemuna je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:2.

KOLUBARA – ŽELEZNIČAR (četvrtak 25. mart, 17:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 23. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pančeva, ekipu Železničara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Jagodine, a rezultat je bio 0:3. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz tri remija i deset poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Loznice, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pančevu ekipa Železničara je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

Organizacije
Medijski sponzor