Najava mečeva 24. kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 273

Mečevi 24. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su u subotu i ponedeljak, a u nastavku su parovi i termini susreta.

IMT – OFK ŽARKOVO (subota 27. mart, 15:00 časova)

Beogradski IMT u okviru 24. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje gradskog rivala, ekipu Žarkova. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 3:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz pet remija i sedam poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Grafičara, a rezultat je bio 2:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Žarkovu ekipa IMT-a je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:3.

DINAMO – KABEL (ponedeljak 29. mart, 16:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 24. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz četiri remija i dvanaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz osam remija i tri poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Novom Sadu ekipa Kabela je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

DUBOČICA – KOLUBARA (ponedeljak 29. mart, 16:00 časova)

Leskovačka Dubočica u okviru 24. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz devet remija i osam poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Loznice, a rezultat je bio 7:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Železničara, a rezultat je bio 3:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Lazarevcu ekipa Kolubare je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

GRAFIČAR – BORAC 1926 (ponedeljak 29. mart, 16:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 24. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca 1926. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz osam remija i sedam poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Žarkova, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz tri remija i jedanaest poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Čačku ekipa Grafičara je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

JAGODINA – BUDUĆNOST (ponedeljak 29. mart, 16:00 časova)

Ekipa Jagodine iz istoimenog grada u okviru 24. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz deset remija i sedam poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 3:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz četiri remija i devet poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Dobanovcima ekipa Budućnosti je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:0.

RADNIČKI PIROT – RADNIČKI 1923 (ponedeljak 29. mart, 16:00 časova)

Pirotski Radnički u okviru 24. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz sedam remija i deset poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz šest remija i jedan poraz, pa sa 54 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu IMT-a, a rezultat je bio 3:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kragujevcu ekipa Radničkog 1923 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

RADNIČKI SM – ZEMUN (ponedeljak 29. mart, 16:00 časova)

Radnički iz Sremske Mitrovice u okviru 24. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Zemuna. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz četiri remija i trinaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Borca 1926, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz četiri remija i četrnaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sloge, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Zemunu ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:3.

SLOGA – LOZNICA (ponedeljak 29. mart, 16:00 časova)

Kraljevačka Sloga u okviru 24. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Loznice iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz sedam remija i dvanaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz sedam remija i šest poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Dubočice, a rezultat je bio 7:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Loznici istoimena ekipa je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

ŽELEZNIČAR – TRAYAL (ponedeljak 29. mart, 16:00 časova)

Pančevački Železničar u okviru 24. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz tri remija i jedanaest poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 3:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz pet remija i deset poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Jagodine, a rezultat je bio 3:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kruševcu ekipa Trajala je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

Organizacije
Medijski sponzor