Najava mečeva 26. kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 209

Mečevi 26. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su u sredu i četvrtak, a u nastavku su parovi i termini susreta.

DINAMO – RADNIČKI 1923 (sreda 07. april, 16:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 26. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz pet remija i trinaest poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Jagodine, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz sedam remija i dva poraza, pa sa 55 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 0:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kragujevcu ekipa Radničkog 1923 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:0.

IMT – ZEMUN (sreda 07. april, 16:00 časova)

Beogradski IMT u okviru 26. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje gradskog rivala, ekipu Zemuna. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz šest remija i osam poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Borca 1926, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz četiri remija i šesnaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 1:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Zemunu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

KABEL – OFK ŽARKOVO (sreda 07. april, 16:00 časova)

Novosadski Kabel u okviru 26. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Žarkova. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz devet remija i tri poraza, pa sa 48 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Kabela je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:2.

RADNIČKI PIROT – BORAC 1926 (sreda 07. april, 16:00 časova)

Pirotski Radnički u okviru 26. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca 1926. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz sedam remija i jedanaest poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Žarkova, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz pet remija i jedanaest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom koli su kao domaćini podelili bodove sa ekipom IMT-a, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Čačku ekipa Borca 1926 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:1.

RADNIČKI SM – KOLUBARA (sreda 07. april, 16:00 časova)

Ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice u okviru 26. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz četiri remija i četrnaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Loznice, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sloge a rezultat je bio 2:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Lazarevcu ekipa Kolubare je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

ŽELEZNIČAR – JAGODINA (sreda 07. april, 16:00 časova)

Pančevački Železničar u okviru 26. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Jagodine iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz četiri remija i dvanaest poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz dvanaest remija i sedam poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Jagodini istoimena ekipa je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

SLOGA – TRAYAL (četvrtak 08. april, 16:00 časova)

Kraljevačka Sloga u okviru 26. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz osam remija i trinaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz pet remija i jedanaest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Dubočice, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kruševcu ekipa Sloge je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

DUBOČICA – BUDUĆNOST (četvrtak 08. april, 16:00 časova)

Leskovačka Dubočica u okviru 26. kola Prve lige Srbije u Vlasotincu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz devet remija i devet poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz šest remija devet poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Železničara, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Dobanovcima završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

GRAFIČAR – LOZNICA (četvrtak 08. april, 16:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 26. kola Prve lige Srbije na pomoćnom terenu stadiona ’’Rajko Mitić’’ dočekuje ekipu Loznice iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz devet remija i sedam poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz osam remija i šest poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 2:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Loznici ekipa Grafičara je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:2.

Organizacije
Medijski sponzor