Najava mečeva 27. kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 441

Mečevi 27. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su u nedelju i ponedeljak, a u nastavku su parovi i termini susreta.

BORAC 1926 – KABEL (nedelja 11. april, 16:00 časova)

Čačanski Borac 1926 u okviru 27. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Novog Sada ekipu Kabela. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz šest remija i jedanaest poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz devet remija i tri poraza, pa sa 51 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Žarkova, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Novom Sadu ekipa Borca 1926 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

OFK ŽARKOVO – RADNIČKI 1923 (nedelja 11. april, 16:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 27. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz sedam remija i tri poraza, pa sa 55 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 2:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran Kragujevcu ekipa Radničkog 1923 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:2.

TRAYAL – RADNIČKI SM (nedelja 11. april, 16:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 27. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Sremske Mitrovice, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz šest remija i jedanaest poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Sloge, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Sremskoj Mitrovici ekipa Trajala je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:2.

ZEMUN – RADNIČKI PIROT (nedelja 11. april, 16:00 časova)

Beogradski Zemun u okviru 27. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz četiri remija i sedamnaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom IMT-a, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz osam remija i jedanaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Borca 1926, a rezultat je bio 0:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pirotu ekipa Radničkog je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

BUDUĆNOST – SLOGA (ponedeljak 12. april, 16:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 27. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kraljeva, ekipu Sloge. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz šest remija i devet poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Dubočice, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz devet remija i trinaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 0:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kraljevu ekipa Sloge je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

JAGODINA – DUBOČICA (ponedeljak 12. april, 16:00 časova)

Ekipe Jagodine iz istoimenog grada u okviru 27. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Leskovca, ekipu Dubočice. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz dvanaest remija i osam poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Železničara, a rezultat je bio 5:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz devet remija i deset poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Leskovcu ekipa Dubočice je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:1.

LOZNICA – IMT (ponedeljak 12. april, 16:00 časova)

Ekipa Loznice iz istoimenog grada u okviru 27. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu IMT-a. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz osam remija i šest poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Grafičara, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz šest remija i osam poraza, pa sa 42 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Loznice je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:3.

ŽELEZNIČAR – DINAMO (ponedeljak 12. april, 16:00 časova)

Pančevački Železničar u okviru 27. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz četiri remija i dvanaest poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Jagodine, a rezultat je bio 5:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz pet remija i trinaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog 1923, a rezultat je bio 2:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Vranju ekipa Dinama je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:1.

KOLUBARA – GRAFIČAR (ponedeljak 12. april, 19:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 27. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Grafičara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz šest remija i šest poraza, pa sa 48 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz devet remija i osam poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Loznice, a rezultat je bio 1:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

Organizacije
Medijski sponzor