Najava mečeva 28. kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 520

Mečevi 28. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su od subote do ponedeljka, a u nastavku su parovi i termini susreta.

KABEL – ZEMUN (subota 17. april, 16:00 časova)

Novosadski Kabel u okviru 28. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Zemuna. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz deset remija i tri poraza, pa sa 52 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Borca 1926, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz četiri remija i sedamnaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 2:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Zemuna je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

RADNIČKI 1923 – BORAC 1926 (subota 17. april, 16:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 28. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca 1926. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz sedam remija i četiri poraza, pa sa 55 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Žarkova, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz sedam remija i jedanaest poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Čačku ekipa Radničkog 1923 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:2.

RADNIČKI PIROT – LOZNICA (subota 17. april, 16:00 časova)

Pirotski Radnički u okviru 28. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Loznice iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz osam remija i dvanaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz osam remija i sedam poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom IMT-a, a rezultat je bio 1:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Loznici završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

SLOGA – JAGODINA (subota 17. april, 16:00 časova)

Kraljevačka Sloga u okviru 28. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Jagodine iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz devet remija i četrnaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz trinaest remija i osam poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Dubočice, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Jagodini istoimena ekipa je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:0.

DINAMO – OFK ŽARKOVO (nedelja 18. april, 16:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 28. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Železničara, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog 1923, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 2:2.

DUBOČICA – ŽELEZNIČAR (nedelja 18. april, 16:00 časova)

Leskovačka Dubočica u okviru 28. kola Prve lige Srbije u Vlasotincu dočekuje goste iz Pančeva, ekipu Železničara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz deset remija i deset poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Jagodine, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz četiri remija i dvanaest poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pančevu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

GRAFIČAR – TRAYAL (nedelja 18. april, 16:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 28. kola Prve lige Srbije na pomoćnom terenu stadiona ’’Rajko Mitić’’ dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz devet remija i devet poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz šest remija i dvanaest poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 0:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kruševcu ekipa Trajala je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 4:1.

RADNIČKI SM – BUDUĆNOST (nedelja 18. april, 16:00 časova)

Ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice u okviru 28. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz šest remija i devet poraza, pa sa 42 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli.  U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sloge, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Dobanovcima završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

IMT – KOLUBARA (ponedeljak 19. april, 16:00 časova)

Beogradski IMT u okviru 28. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz šest remija i osam poraza, pa sa 45 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Loznice, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda, uz šest remija i šest poraza, pa sa 51 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Grafičara, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Lazarevcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 2:2.

Organizacije
Medijski sponzor