Najava mečeva 29. kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 411

Mečevi 29. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su u subotu i nedelju, a u nastavku su parovi i termini susreta.

BORAC 1926 – OFK ŽARKOVO (subota 24.april, 16:00 časova)

Čačanski Borac 1926 u okviru 29. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Žarkova. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz sedam remija i dvanaest poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti, nakon prekida susreta sa ekipom Radničkog 1923, poraženi službenim rezultatom 3:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz pet remija i deset poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Žarkova je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

BUDUĆNOST – GRAFIČAR (subota 24.april, 16:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 29. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Grafičara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz šest remija i deset poraza, pa sa 42 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz devet remija i devet poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 4:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Grafičara je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

DUBOČICA – DINAMO (subota 24.april, 16:00 časova)

Leskovačka Dubočica u okviru 29. kola Prve lige Srbije u Vlasotincu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz deset remija i deset pobeda, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Železničara, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Žarkova, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Vranju ekipa Dubočice je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:2.

JAGODINA – RADNIČKI SM (subota 24.april, 16:00 časova)

Ekipa Jagodine iz istoimenog grada u okviru 29. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Sremske Mitrovice, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz četrnaest remija i osam poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Sloge, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Budućnosti, a rezultat je bio 2:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Sremskoj Mitrovici završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

LOZNICA – KABEL (subota 24.april, 16:00 časova)

Ekipa Loznice iz istoimenog grada u okviru 29. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz osam remija i osam poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda, uz deset remija i tri poraza, pa sa 55 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Novom Sadu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

ZEMUN – RADNIČKI 1923 (subota 24.april, 16:00 časova)

Beogradski Zemun u okviru 29. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz četiri remija i osamnaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedamnaest pobeda, uz sedam remija i četiri poraza, pa sa 58 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini nakon prekida susreta sa ekipom Borca 1926, ostvarili pobedu službenim rezultatom 3:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kragujevcu ekipa Radničkog 1923 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

ŽELEZNIČAR – SLOGA (subota 24.april, 16:00 časova)

Pančevački Železničar u okviru 29. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kraljeva, ekipu Sloge. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz četiri remija i trinaest poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dubočice, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz deset remija i četrnaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Jagodine, a rezultat je bio 0:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kraljevu je završen podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

TRAYAL – IMT (nedelja 25.april, 16:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 29. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu IMT-a. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz šest remija i trinaest poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 4:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz šest remija i osam poraza, pa sa 48 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Kolubare, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu je završen podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

KOLUBARA – RADNIČKI PIROT (nedelja 25.april, 18:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 29. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 51 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom IMT-a, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz osam remija i dvanaest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Loznice, a rezultat je bio 2:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pirotu je završen podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

Organizacije
Medijski sponzor