Najava mečeva 34. kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 372

Mečevi poslednjeg 34. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su u sredu, a u nastavku su parovi i termini susreta.

GRAFIČAR – RADNIČKI SM (sreda 19. maj, 13:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 34. kola Prve lige Srbije na pomoćnom terenu stadiona ’’Rajko Mitić’’ dočekuje goste iz Sremske Mitrovice, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz dvanaest remija i devet poraza, pa sa 48 bodova na svom kontu zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Sloge, a rezultat je bio 1:3. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz šest remija i četrnaest poraza, pa sa 45 bodova na svom kontu zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Dinama, tačnije meč je prekinut pri rezultatu 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Sremskoj Mitrovici ekipa Radničkog je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:1.

BORAC 1926 – TRAYAL (sreda 19. maj, 17:00 časova)

Čačanski Borac 1926 u okviru 34. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz osam remija i četrnaest poraza, pa nakon oduzimanja šest bodova sa 35 bodova na svom kontu zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 3:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz sedam remija i sedamnaest poraza, pa sa 34 boda na svom kontu zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Žarkova, a rezultat je bio 0:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kruševcu ekipa Borca 1926 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:4.

DINAMO – LOZNICA (sreda 19. maj, 17:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 34. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Loznice iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz šest remija i šesnaest poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, tačnije meč je prekinut pri rezultatu 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz devet remija i deset poraza, pa sa 51 bodom na svom kontu zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 6:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Loznici završen je podelom bodova, a rezultat je bio 3:3.

IMT – SLOGA (sreda 19. maj, 17:00 časova)

Beogradski IMT u okviru 34. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kraljeva, ekipu Sloge. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedamnaest pobeda, uz šest remija i deset poraza, pa sa 57 bodova na svom kontu zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dubočice, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili samo pet pobeda, uz jedanaest remija i sedamnaest poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu zauzimaju poslednje 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 1:3. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kraljevu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

KABEL – ŽELEZNIČAR (sreda 19. maj, 17:00 časova)

Novosadski Kabel u okviru 34. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pančeva, ekipu Železničara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedamnaest pobeda, uz jedanaest remija i pet poraza, pa sa 62 boda na svom kontu zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Jagodine, a rezultat je bio 2:3. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz pet remija i petnaest poraza, pa sa 44 boda na svom kontu zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pančevu ekipa Kabela je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:2.

OFK ŽARKOVO – BUDUĆNOST (sreda 19. maj, 17:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 34. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda, uz pet remija i trinaest poraza, pa sa 50 bodova na svom kontu zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz osam remija i jedanaest poraza, pa sa 50 bodova na svom kontu zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Dobanovcima ekipa Budućnosti je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

RADNIČKI 1923 – JAGODINA (sreda 19. maj, 17:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 34. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Jagodine iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devetnaest pobeda, uz devet remija i pet poraza, pa sa 66 bodova na svom kontu zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz četrnaest remija i dvanaest poraza, pa nakon oduzimanja šest bodova sa 29 bodova na svom kontu zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 2:3. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Jagodini završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

RADNIČKI PIROT – DUBOČICA (sreda 19. maj, 17:00 časova)

Pirotski Radnički u okviru 34. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Leskovca, ekipu Dubočice. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz devet remija i petnaest poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Železničara, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz dvanaest remija i dvanaest poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu IMT-a, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Leskovcu ekipa Dubočice je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:2.

ZEMUN – KOLUBARA (sreda 19. maj, 17:00 časova)

Beogradski Zemun u okviru 34. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz šest remija i dvadeset poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Loznice, a rezultat je bio 6:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 66 bodova na svom kontu zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Borca 1926, a rezultat je bio 3:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Lazarevcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

Organizacije
Medijski sponzor