Danas je u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi potpisan ugovor o sponzorstvu između Fudbalskog saveza Srbije, Zajednice i kompanije Mozzart. Potpisivanjem ugovora FSS je produžio saradnju sa kompnijom Mozzart na još četiri godine dok je Zajednica fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije obezbedila novog naslovnog sponzora za obe lige u naredne tri sezone.

Potpisivanju ugovora u Staroj Pazovi ispred Fudbalskog saveza Srbije prisustvovali su zamenik predsednika Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, ispred Zajednice klubova Super lige i Prve lige generalni sekretar Darko Ramovš, dok su ispred kompanije Mozzart prisustvovali direktor Slobodan Prodanović i direktor marketinga Dejan Kosanović.

Ovom prilikom generalni sekretar Zajednice Darko Ramovš je izjavio da potpisivanje ovog ugovora svakako predstavlja nedosanjani san i da će finansijska pomoć kompanije Mozzart biti od velike pomoći kako bi srpski fudbal napredovao kako na sportskom tako i na marketinškom planu.

Ispod možete pogledati kompletan intervju sa gospodinom Darkom Ramovšom koji je dao ovom prilikom:

 

Takođe, zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković uveren je da zvaničnim činom potpisivanja ugovora sa kompanijom Mozzart počinje nova era u srpskom fudbalu izjavivši: „Potpisali smo ugovor koji po mnogo čemu nosi prefiks istorijskog. Profitiraće svi u srpskom fudbalu, naročito klubovi koje očekuje prilično ozbiljna finansijska injekcija."

Generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović se nadovezao na ovo rekavši da je ovo iskorak za srpski fudbal u svakom pogledu, jer će novac koji će FSS prihodovati od ugovora sa kompanijom Mozzart ići na račune klubova, čime će klubovi moći da popune njihove budžete kako bi nesmetano mogli da funkcionišu i ostvaruju rezultate na terenu.

S druge strane, direktor marketinga kompanije Mozzart je rekao da je ovo svakako veliki dan i za kompaniju Mozzart i da ovo predstavlja nastavak strategije ulaganja u srpski fudbal i u srpski sport uopšte.

Ispod možete pogledati kompletan intervju sa gospodinom Dejanom Kosanovićem: