Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije i nekadašnji reprezentativac naše zemlje, Goran Bunjevčević, preminuo je sinoć u Beogradu.

Sinoć je u Beogradu preminuo Goran Bunjevčević, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije. Fudbalska Srbija izgubila je izuzetnog čoveka, sportistu i sportskog radnika, osobu koju su svi voleli i poštovali, osobu čije su ponašanje i profesionalizam bili primer za svakog ko počinje da se bavi ovim sportom.

Goran Bunjevčević (1973-2018) je rođen u Karlovcu, a profesionalnu karijeru je započeo u ekipi Rada čiji je dres nosio četiri godine. Potom je prešao u Crvenu zvezdu gde je za četiri godine odigrao 169 mečeva, postigao 19 pogodaka, postao kapiten i reprezentativac naše zemlje. Nakon odlaska iz Crvene zvezde karijeru je nastavio u engleskom premijerligašu Totenhemu gde je za pet godina zabeležio 51 nastup. Poslednju sezonu 2006/07 odigrao je u holanskom Den Hagu, nakon čega je završio uspešnu igračku karijeru i započeo karijeru sportskog radnika. Bio je sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda i generalni direktor fudbalskog kluba Zemun. Od avgusta 2016.godine bio je sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije.

Vreme i mesto sahrane preminulog Gorana Bunjevčevića biće naknadno saopšteni.

Zajednica fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije izražava najdublje saučešće porodici i bližnjima.

FOTO: fss.rs