U sredu su na programu svi mečevi 4.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

INĐIJA – OFK ŽARKOVO (sreda 29.avgust, 17:00 časova)

Ekipa Inđije u okviru 4.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su odlično započeli aktuelnu sezonu, sa dve pobede i jednim remijem, pa sa 7 bodova na svom kontu zauzimaju 2.mesto na tabeli. I gosti su prvu prvoligašku sezonu započeli dosta dobro, sa po jednim trijumfom, remijem i porazom, pa sa 4 boda na svom kontu zauzimaju 8.mesto na tabeli.

OFK BEČEJ 1918 – JAVOR MATIS (sreda 29.avgust, 17:00 časova)

Bečejci će u oviru 4.kola Prve lige Srbije dočekati goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Domaćini su odlično započeli aktuelnu sezonu, sa dve pobede i jednim porazom, pa sa 6 bodova na svom kontu zauzimaju 5.mesto na tabeli. Ivanjičani su nasuprot tome sezonu započeli ispod očekivanog nivoa, sa dva remija i jednim porazom, pa sa 2 boda na svom kontu zauzimaju 12.mesto na tabeli.

RADNIČKI 1923 – NOVI PAZAR (sreda 29.avgust, 17:00 časova)

Kragujevčani će u derbi meču  4.kola Prve lige Srbije dočekati ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Ekipa Radničkog je na startu sezone zabeležila jednu prvenstvenu pobedu, uz dva poraza, pa sa 3 boda na svom kontu zauzima 10.mesto na tabeli. Gosti su na startu aktuelne sezone zabeležili dva remija, uz jedan poraz, pa sa 2 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli.

TELEOPTIK – SINĐELIĆ (sreda 29.avgust, 17:00 časova)

Ekipa Teleoptika u okviru 4.kola Prve lige Srbije dočekuje gradskog rivala, ekipu Sinđelića. Domaćini su solidno započeli aktuelnu sezonu, sa po jednim trijumfom, remijem i prazom, pa sa 4 boda na svom kontu zauzimaju 7.mesto na tabeli. Gosti su bili još uspešniji u prva tri prvenstvena kola, sa dva trijumfa i jednim remijem, pa sa 7 bodova na svom kontu zauzimaju 3.mesto na prvoligaškoj tabeli.

TRAYAL – ZLATIBOR (sreda 29.avgust, 17:00 časova)

Kruševački Trajal će u okviru 4.kola Prve lige Srbije dočekati goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaćini su jako loše započeli aktuelnu sezonu, sa tri poraza, pa se bez osvojenih bodova trenutno nalaze na poslednjem 16.mestu na tabeli. Sa druge strane Zlatiborci su svoju prvu prvoligaču sezonu započeli sa dve pobede, uz jedan poraz, pa sa 6 bodova na svom kontu zauzimaju 4.mesto na tabeli.

TSC – METALAC (sreda 29.avgust, 17:00 časova)

Ekipa TSC-a će u okviru 4.kola Prve lige Srbije dočekati goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini sezonu nisu započeli u skladu sa očekivanjima, zabeležli su dva remija i jedan poraz, pa sa 2 osvojena boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Slično možemo reći i za goste koji su u prva tri kola zabeležili tri remija, pa sa 3 boda na svom kontu zauzimaju 11.mesto na tabeli.

SLOBODA – BUDUĆNOST (sreda 29.avgust, 18:30 časova)

Užička Sloboda će u okviru 4.kola Prve lige Srbije dočekati goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti.  Domaćini su sezonu započeli ispod očekivanog nivoa, uz jedan remi i dva poraza, pa sa samo jednim bodom trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone bili solidni, sa po jednim trijumfom, remijem i porazom, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli.

BORAC – BEŽANIJA (sreda 29.avgust, 19:00 časova)

Čačanski Borac u okviru 4.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaćini su na startu sezone zabeležili po jednu pobedu, remi i poraz, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Gosti su pokazali najbolju formu na startu aktuelne sezone i sa tri pobede jedini su ostvarili maksimalan učinak, pa sa 9 bodova zauzimaju 1.mesto na prvoligaškoj tabeli.