Najava mečeva 5.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 327

U nedelju i ponedeljak na programu su svi mečevi 5.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

BEŽANIJA – RADNIČKI 1923 (nedelja 02.septembar, 16:30 časova)

Derbi meč 5.kola Prve lige Srbije igra se na Bežaniji gde istoimeni prvoligaš dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su u prva četiri kola zabeležili maksimalan učinak, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gosti su u prva četiri kola zabeležili jednu pobedu, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli.

BUDUĆNOST – BORAC (nedelja 02.septembar, 16:30 časova)

Ekipa Budućnosti u okviru 5.kola Prve lige Srbije u Dobanovcima dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaćini su u prva četiri kola zabeležili jednu pobedu, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Gosti su u prva četiri kola zabeležili jednu pobedu, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli.

SINĐELIĆ – SLOBODA (nedelja 02.septembar, 16:30 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 5.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaćini su sezonu započeli sa dve pobede i dva remija, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa dva remija i dva poraza, pa sa samo 2 boda na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli.

ZLATIBOR – TELEOPTIK (nedelja 02.septembar, 16:30 časova)

Ekipa Zlatibora u okviru 5.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Teleoptika. Domaćini su na startu sezone zabeležili dve pobede, uz jedan remi i jedan poraz pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone zabeležil jednu pobedu, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli.

JAVOR MATIS – TRAYAL (nedelja 02.septembar, 19:00 časova)

Ivanjički Javor Matis u okviru 5.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su na startu sezone zabeležili jednu pobedu, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli bez ostvarenog trijumfa, uz jedan remi i tri poraza, pa sa samo jednim bodom na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli.

NOVI PAZAR – INĐIJA (nedelja 02.septembar, 19:00 časova)

Ekipa Novog Pazara će u okviru 5.kola Prve lige Srbije dočekati ekipu Inđije iz istoimenog mesta. Domaćini su sezonu započeli bez ostvarenog trijumfa, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone bez poraza, uz tri ostvarene pobede i jedan remi, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju odlično 2.mesto na tabeli.

OFK ŽARKOVO – TSC (ponedeljak 03.septembar, 16:30 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 5.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Domaćini su na startu sezone zabeležili jednu pobedu, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone stigli do jedne pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli.

METALAC – OFK BEČEJ 1918 (ponedeljak 03.septembar, 19:30 časova)

Ekipa Metalca u okviru 5.kola Prve lige Srbije u Gornjem Milanovcu dočekuje gsote iz Bečeja, ekipu OFK Bečej 1918. Domaćini su sezonu započeli bez ostvarene pobede, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 3 osvojena boda na svom kontu zauzimaju 14.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone ostvarili dve pobede, uz dva poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli.

Organizacije
Medijski sponzor