Od subote do ponedeljka na programu su svi mečevi 6.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

NOVI PAZAR – BEŽANIJA (subota 08.septembar, 16:30 časova)

Ekipa Novog Pazara će u okviru 6.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekati goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaćini na startu sezone nemaju nijednu pobedu, uz tri remija i dva poraza, pa sa samo 3 boda na svom kontu zauzimaju 14.mesto na tabeli. Gosti su sa druge strane jako dobro započeli aktuelnu sezonu, sa četiri ostvarene pobede i jednim porazom, pa sa 12 bodova na svom kontu zauzimaju odlično 2.mesto na tabeli.

RADNIČKI 1923 – BUDUĆNOST (subota 08.septembar, 16:30 časova)

Kragujevački Radnički 1923 će u okviru 6.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekati goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su aktuelnu sezonu započeli sa dve pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu zauzimaju 6.mesto na tabeli. Gosti su sa druge strane na staru sezone zabeležili jednu pobedu, uz čak tri remija i jedan poraz, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli.

TELEOPTIK – JAVOR MATIS (subota 08.septembar, 16:30 časova)

Zemunski Teleoptik u okviru 6.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuju goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Domaćini su na startu sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz dva remija i dva poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu zauzimaju 11.mesto na tabeli. Gosti su sa druge strane na startu sezone ostvarili dve pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli.

INĐIJA – TSC (nedelja 09.septembar, 16:30 časova)

Jedan od nazanimljivijih mečeva 6.kola Prve lige Srbije igra se u Inđiji gde istoimeni tim dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Domaćini su sjajno započeli aktuelnu sezonu, neporaženi su sa četiri pobede i jednim remijem, pa sa 13 bodova na svom kontu zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz čak tri remija i jedan poraz, pa sa 6 bodova na svom kontu zauzimaju 7.mesto na tabeli.

OFK BEČEJ 1918 – OFK ŽARKOVO (nedelja 09.septembar, 16:30 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 će u okviru 6.kola Prve lige Srbije dočekati goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su sezonu započeli solidno, sa dve ostvarene pobede i tri poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu zauzimaju 10.mesto na tabeli. Gosti su na startu debitantske sezone ostvarili jednu pobedu, uz dva remija i dva poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu zauzimaju 12.mesto na tabeli.

TRAYAL – METALAC (nedelja 09.septembar, 16:30 časova)

Kruševački Trajal će u okviru 6.kola Prve lige Srbije dočekati goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su jako loše započeli aktuelnu sezonu, uz samo jedan remi i čak četiri poraza, pa sa jednim bodom na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Gosti su bili uspešniji ostvarivši jednu pobedu, uz čak tri remija i jedan poraz, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli.

SLOBODA – ZLATIBOR (nedelja 09.septembar, 19:30 časova, TV)

Derbi meč 6.kola Prve lige Srbije igra se u Užicu gde domaća Sloboda dočekuje komšije iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaćini su sezonu započeli slabim rezultatima, još uvek su bez pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa samo 2 boda na svom kontu zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Na drugoj strani, gosti su prijatno iznenađenje sa tri pobede, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 10 bodova na svom kontu zauzimaju odlično 4.mesto na tabeli.

BORAC – SINĐELIĆ (ponedeljak 10.septembar, 18:30 časova, TV)

Poslednji meč 6.kola Prve lige Srbije igra se u Čačku gde domaći Borac dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćini su na startu sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz dva remija i dva poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su sa druge strane sezonu započeli mnogo bolje, još uvek su neporaženi sa tri ostvarene pobede i dva remija, pa sa 11 bodova na svom kontu zauzimaju odlično 3.mesto na tabeli.