Najava mečeva 7.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 419

Od petka do ponedeljka na programu su svi mečevi 7.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

BUDUĆNOST – NOVI PAZAR (petak 14.septembar, 16:00 časova)

Prvi meč 7.kola Prve lige Srbije igra se u Dobanovcima gde ekipa Budućnosti dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaćini su na startu aktuelne sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz tri remija i dva poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Gosti još uvek nemaju nijednu pobedu, uz čak četiri remija i dva poraza, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli.

BEŽANIJA – INĐIJA (subota 15.septembar, 16:00 časova)

Derbi meč  7.kola Prve lige Srbije igra se u Beogradu gde ekipa Bežanije dočekuje ekipu Inđije iz istoimene opštine. Domaćini su odlično započeli aktuelnu sezonu ostvarivši četiri pobede, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su bili još uspešniji i još uvek nemaju nijedan poraz, uz pet pobeda i jedan remi, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli.

TSC – OFK BEČEJ 1918 (subota 15.septembar, 16:00 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole će u okviru 7.kola Prve lige Srbije u Senti dočekati ekipu OFK Bečej 1918 iz istoimene opštine. Domaćini su na startu sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz tri remija i dva poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone stigli do dve pobede, uz čak četiri poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu zauzimaju 12.mesto na tabeli.

JAVOR MATIS – SLOBODA (nedelja 16.septembar, 16:00 časova)

Ivanjički Javor Matis će u okviru 7.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekati goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaćini su na startu sezone zabeležili tri pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Gosti na startu sezone nisu ostvarili nijednu pobedu, uz dva remija i čak četiri poraza, pa sa samo 2 boda na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli.

OFK ŽARKOVO – TRAYAL (nedelja 16.septembar, 16:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo će u okviru 7.kola Prve lige Srbije dočekati goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaći tim je na startu sezone stigao do dve pobede, uz isto toliko remija i poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzima 7.mesto na tabeli. Gosti na startu sezone nisu ostvarili nijednu pobedu, uz dva remija i čak četiri poraza, pa sa samo 2 boda na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli.

SINĐELIĆ – RADNIČKI 1923 (nedelja 16.septembar, 16:00 časova)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 7.kola Prve lige Srbije igra se u Beogradu gde ekipa Sinđelića dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radnički 1923. Domaći tim je na startu sezone bez poraza, uz tri ostvarene pobede i tri remija, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone takođe stigli do tri pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli.

ZLATIBOR – BORAC (nedelja 16.septembar, 16:00 časova)

Ekipa Zlatibora će u okviru 7.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Švajcarija’’ dočekati goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaći tim je odlično započeo debitantsku sezonu sa četiri pobede, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz tri remija i dva poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli.

METALAC – TELEOPTIK (ponedeljak 17.septembar, 18:00 časova, TV)

Poslednji meč 7.kola Prve lige Srbije igra se u Gornjem Milanovcu gde domaći Metalac dočekuje ekipu zemunskog Teleoptika. Milanovčani su na startu sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz čak četiri remija i jedan poraz, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Gosti su aktuelnu  sezonu započeli samo jednom pobedom, uz dva remija i tri poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli.

Organizacije
Medijski sponzor