Od subote do ponedeljka na programu su svi mečevi 9.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

OFK BEČEJ 1918 – TRAYAL (subota 29.septembar, 15:30 časova)

Prvi meč 9.kola Prve lige Srbije igra se u Bečeju gde domaći OFK Bečej 1918 dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su na startu sezone zabeležili dve pobede, bez remija i uz čak šest poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu zauzimaju 14.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli.

BUDUĆNOST – INĐIJA (nedelja 30.septembar, 15:30 časova)

Dobanovačka Budućnost će u okviru 9.kola Prve lige Srbije na svom terenu ugostiti ekipu Inđije iz istoimene opštine. Domaćini su na startu sezone zabelećili dve pobede, uz tri remija i tri poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno auzimaju 9.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli izuzetno dobro i jedan su od dva neporažena tima sa sedam pobeda i jednim remijem, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli.

OFK ŽARKOVO – SLOBODA (nedelja 30.septembar, 15:30 časova)

Beogradski tim OFK Žarkovo u okviru 9.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaćini su sezonu započeli sa dve pobede, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Gosti su izuzetno loše započeli aktuelnu sezonu, bez ostvarenog trijumfa i uz dva remija i čak šest poraza, pa sa 2 boda na svom kontu zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli.

SINĐELIĆ – BEŽANIJA (nedelja 30.septembar, 15:30 časova)

Derbi meč 9.kola Prve lige Srbije igra se u Beogradu gde ekipa Sinđelića dočekuje gradskog rivala, ekipu Bežanije. Gosti su sezonu započeli jako dobro i jedan su od dva neporažena tima sa pet pobeda i tri remija, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone takođe ostvarili pet pobeda, ali uz jedan remi i dva poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli.

TSC – TELEOPTIK (nedelja 30.septembar, 15:30 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole će u okviru 9.kola Prve lige Srbije biti domaćin ekipi zemunskog Teleoptika. Sezonu su započeli sa dve osvarene pobede, uz četiri remija i dva poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Gosti su na startu aktuelne sezone takođe ostvarili dve pobede, uz tri remija i tri poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu zauzimaju 10.mesto na tabeli.

ZLATIBOR – NOVI PAZAR (nedelja 30.septembar, 15:30 časova)

Čajetinska ekipa Zlatibora u okviru 9.kola Prve lige Srbije dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaćini su najprijatnije iznenađenje na startu sezone sa šest ostvarenih pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su na drugoj strani sezonu započeli bez ostvarene pobede, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli.

METALAC – BORAC (nedelja 30.septembar, 19:00 časova)

Ekipa Metalca će u okviru 9.kola Prve lige Srbije u Gornjem Milanovcu ugostiti komšije iz Čačka, ekipu Borca. Domaćini su sezonu započeli sa dve pobede, uz čak pet remija i jedan poraz, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz četiri remija i tri poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli.

JAVOR MATIS – RADNIČKI 1923 (ponedeljak 01.oktobar, 18:00 časova, TV)

Poslednji meč 9.kola Prve lige Srbije igra se u Ivanjici gde domaći Javor Matis dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radnički 1923. Ivanjičani su na strtu sezone stigli do četiri pobede, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa tri pobede, uz jedan remi i četiri poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli.