Najava mečeva 11.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 321

Od petka do ponedeljka na programu su mečevi 11.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

ZLATIBOR – BUDUĆNOST (petak 12.oktobar, 15:00 časova)

Prvi meč 11.kola Prve lige Srbije igra se na stadionu ’’Švajcarija’’ gde ekipa Zlatibora dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su sjajno započeli sezonu i najprijatnije su iznenađenje sa osam pobeda, jednim remijem i jednim porazom, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa dve pobede, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli.

JAVOR MATIS – BEŽANIJA (petak 12.oktobar, 18:00 časova)

Ivanjički Javor Matis u okviru 11.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaćini su na startu sezone ostvarili šest pobeda, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Gosti su aktuelnu sezonu započeli sa pet pobeda, uz jedan remi i četiri poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli.

METALAC – NOVI PAZAR (subota 13.oktobar, 15:00 časova)

Ekipa Metalca u okviru 11.kola Prve lige Srbije u Gornjem Milanovcu dočekuje ekipu Novog Pazara. Domaćini su na startu sezone zabeležili tri pobede, uz pet remija i jedan poraz, pa sa 14 bodova na svom kontu i utakmicom manje (meč 10.kola sa Radničkim 1923 odložen) trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli bez pobede, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli.

OFK BEČEJ 1918 – SLOBODA (subota 13.oktobar, 15:00 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 11.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaćini su na startu sezone zabeležili tri pobede, uz čak sedam poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Gosti su aktuelnu sezonu započeli još neuspešnije, bez pobede,  uz dva remija i čak osam poraza, pa sa 2 boda na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli.

OFK ŽARKOVO – RADNIČKI 1923 (subota 13.oktobar, 15:00 časova, TV)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 11.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radnički 1923. Domaćini su na startu sezone ostvarili tri pobede, uz dva remija i pet poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa tri pobede, uz jedan remi i pet poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu i utakmicom manje (meč 10.kola sa Metalcem odložen) trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli.

SINĐELIĆ – INĐIJA (subota 13.oktobar, 15:00 časova)

Derbi meč 11.kola Prve lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Sinađelić dočekuje ekipu Inđije. Domaćini su na startu sezone jedini tim bez poraza, sa šest pobeda i četiri remija, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Gosti su sjajno započeli aktuelnu sezonu ostvarivši čak osam pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli.

TSC – BORAC (subota 13.oktobar, 15:00 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 11.kola Prve lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaćini su sezonu započeli sa četiri ostvarene pobede, uz četiri remija i dva poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone stigli do dve pobede, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli.

TRAYAL – TELEOPTIK (ponedeljak 15.oktobar, 19:00 časova, TV)

Poslednji meč 11.kola Prve lige Srbije igra se u Kruševcu na stadionu ’’Mladost’’gde ekipa Trajala dočekuje goste iz Zemuna, ekipu Teleoptika. Domaćini su sezonu započeli sa dve pobede, uz tri remija i pet poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone ostvarili tri pobede, uz tri jemija i četiri poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli.

Organizacije
Medijski sponzor