Najava mečeva 14.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 410

Ove srede su na programu svi mečevi 14.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

BEŽANIJA – TSC (sreda 31.oktobar 13:30 časova)

Beogradska Bežanija u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz dva remija i šest poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i dva poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli.

BUDUĆNOST – OFK ŽARKOVO (sreda 31.oktobar 13:30 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje beogradsku ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili samo dve pobede, uz pet remija i šest poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Gosti su u debitantskoj sezoni ostvarili četiri pobede, uz tri remija i šest poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli.

INĐIJA – SLOBODA (sreda 31.oktobar 13:30 časova)

Ekipa Inđije u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili čak devet pobeda, uz dva remija i dva poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone izuzetno neuspešni, bez pobede i sa samo tri remija, uz čak deset pretrpljenih poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli.

NOVI PAZAR – OFK BEČEJ 1918 (sreda 31.oktobar 13:30 časova)

Ekipa Novog Pazara u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bečeja, ekipu OFK Bečej 1918. Domaćini ove sezone još uvek nemaju nijedan trijumf, uz pet remija i čak osam poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzmaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone bili uspešniji sa četiri pobede, uz jedan remi i čak osam poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli.

RADNIČKI 1923 – TRAYAL (sreda 31.oktobar 13:30 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz dva remija i pet poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone stigli do četiri pobede, uz tri remija i šest poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli.

SINĐELIĆ – METALAC (sreda 31.oktobar 13:30 časova)

Jedan od najzanimjivijih mečeva 14.kola Prve lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Sinđelić dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su ove sezone zabeležili sedam pobeda, uz pet remija i jedan poraz, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Gosti su tokom aktuelne sezone stigli do pet pobeda, uz šest remija i dva poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli.

ZLATIBOR – JAVOR MATIS (sreda 31.oktobar 13:30 časova)

Derbi meč 14.kola Prve lige Srbije igra se na Zlatiboru gde istoimena ekipa dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Domaćini su najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka sezone sa čak deset pobeda, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gosti su takođe veoma uspešni sa osam pobeda, uz četiri remija i jedan poraz, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli.

BORAC – TELEOPTIK (sreda 31.oktobar 17:00 časova)

Čačanski Borac u okviru 14.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Zemuna, ekipu Teleoptika. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili samo dve pobede, uz šest remija i pet poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone stigli do četiri pobede, uz četiri remija i pet poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli.

Organizacije
Medijski sponzor