U nedelju i ponedeljak na programu svi mečevi 15.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

JAVOR MATIS – INĐIJA (nedelja 04.novembar, 13:30 časova)

Derbi meč 15.kola Prve lige Srbije igra se u Ivanjici gde ekipa Javor Matisa dočekuje ekipu Inđije. Domaćini su od starta sezone ostvarili devet pobeda, uz četiri remija i samo jedan poraz, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili čak deset pobeda, uz dva remija i dva poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli.

OFK BEČEJ 1918 – BEŽANIJA (nedelja 04.novembar, 13:30 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 15.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaćini su od starta sezone zabeležili pet pobeda, uz jedan remi i osam poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz dva remija i sedam poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli.

TELEOPTIK – RADNIČKI 1923 (nedelja 04.novembar, 13:30 časova)

Zemunski Teleoptik u okviru 15.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Gosti su aktuelnu sezonu započeli sa sedam pobeda, uz dva remija i pet poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli.

TSC – BUDUĆNOST (nedelja 04.novembar, 13:30 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 15.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su od starta aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz šest remija i dva poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone zabeležili smao dve pobede, uz šest remija i šest poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli.

SLOBODA – BORAC (nedelja 04.novembar, 13:30 časova)

Užička Sloboda u okviru 15.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaćini od starta aktuelne sezone nisu zabeležili nijednu pobedu, uz tri remija i čak jedanaest poraza, pa sa samo 3 boda na svom kontu zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Gosti su tokom ove sezone stigli do tri pobede, uz šest remija i pet poraza, pa sa  15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli.

TRAYAL – NOVI PAZAR (nedelja 04.novembar, 17:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 15.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje ekipu Novog Pazara. Domaćini su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz tri remija i sedam poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti tokom aktuelne sezone nisu zabeležili nijednu pobedu, uz pet ostvarenih remija i čak devet poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli.

OFK ŽARKOVO – SINĐELIĆ (ponedeljak 05.novembar, 13:30 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 12.kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje gradskog rivala, ekipu Sinđelića. Domaćini su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz pet remija i samo jedan poraz, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli.

METALAC – ZLATIBOR (ponedeljak 05.novembar, 18:00 časova, TV)

Ekipa Metalca u poslednjem meču 15.kola Prve lige Srbije u Gornjem Milanovcu dočekuje ekipu Zlatibora. Domaći tim je od starta aktuelne sezone zabeležio pet pobeda, uz šest remija i tri poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzima 7.mesto na tabeli. Gosti su tokom ove debitantske sezone zabeležili čak deset pobeda, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli.