Najava mečeva 16.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 375

Od petka do ponedeljka na programu svi mečevi 16.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

OFK BEČEJ 1918 – BUDUĆNOST (petak 09.novembar, 13:00 časova)

Prvi meč 16.kola Prve lige Srbije igra se u Bečeju gde OFK bečej 1918 dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su od starta šampionata ostvarili pet pobeda, uz jedan remi i devet poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzima 12.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili samo dve pobede, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba završen je pobedom Bečejaca, a rezultat je bio 0:1.

INĐIJA – BORAC (subota 10.novembar, 13:00 časova)

Ekipa Inđije u okviru 16.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaćini su od starta šampionata zabeležili deset pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili tri pobede, uz šest remija i šest poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba završen je pobedom Inđije, a rezultat je bio 0:4.

TELEOPTIK – NOVI PAZAR (subota 10.novembar, 13:00 časova)

Zemunski Teleoptik u okviru 16.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara. Domaćini su od starta šampionata zabeležili četiri pobede, uz pet remija i šest poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone bez ostvarene pobede, uz pet remija i čak deset poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba završen je pobedom Teleoptika, a rezultat je bio 0:1.

TSC – SINĐELIĆ (subota 10.novembar, 13:00 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 16.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćini su od starta šampionata zabelećili sedam pobeda, uz šest remija i dva poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i dva poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

METALAC – JAVOR MATIS (nedelja 11.novembar, 13:00 časova)

Derbi meč 16.kola Prve lige Srbije igra se u Gornjem Milanovcu gde domaći Metalac dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Domaćini su od starta šampionata ostvarili šest pobeda, uz šest remija i tri poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz četiri remija i samo jedan poraz, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

OFK ŽARKOVO – ZLATIBOR (nedelja 11.novembar, 13:00 časova)

Beogradska ekipa OFK Žarkovo u okviru 16.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaćini su od starta šampionata ostvarili pet pobeda, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Gosti su tokom ove debitantske sezone zabeležili čak deset pobeda, uz jedan remi i četiri poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba završen je pobedom ekipe Zlatibora, a rezultat je bio 3:0.

SLOBODA – RADNIČKI 1923 (nedelja 11.novembar, 13:00 časova)

Užička Sloboda u okviru 16.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su od starta šampionata ostvarili samo jednu pobedu, uz tri remija i čak jedanaest poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz tri remija i pet poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba završen je pobedom Kragujevčana, a rezultat je bio 2:0.

TRAYAL – BEŽANIJA (ponedeljak 12.novembar, 18:00 časova, TV)

Poslednji meč 16.kola Prve lige Srbije igra se u Kruševcu gde domaći Trajal dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaćini su od starta šampionata ostvarili pet pobeda, uz tri remija i sedam poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz dva remija i sedam poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba završen je pobedom Beograđana, a rezultat je bio 2:0.

Organizacije
Medijski sponzor