Najava mečeva 17.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 483

Ovog vikenda na programu svi mečevi 17.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

BEŽANIJA – TELEOPTIK (nedelja 18.novembar, 13:00 časova)

Ekipa Bežanije u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje komšije iz Zemuna, ekipu Teleoptika. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz dva remija i sedam poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz šest remija i šest poaraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Zemunu završen je pobedom ekipe Bežanije, a rezultat je bio 0:1.

BUDUĆNOST – TRAYAL (nedelja 18.novembar, 13:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su ove sezone ostvarili dve pobede, uz šest remija i osam poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz tri remija i osam poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Kruševcu završen je pobedom ekipe Budućnosti, a rezultat je bio 0:2.

JAVOR MATIS – OFK ŽARKOVO (nedelja 18.novembar, 13:00 časova)

Ivanjički Javor Matis u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz četiri remija i dva poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Beogradu završen je pobedom ekipe OFK Žarkovo, a rezultat je bio 1:0.

METALAC – INĐIJA (nedelja 18.novembar, 13:00 časova)

Metalac iz Gornjeg Milanovca u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz šest remija i tri poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili čak jedanaest pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Inđiji završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

NOVI PAZAR – SLOBODA (nedelja 18.novembar, 13:00 časova)

Ekipa Novog Pazara u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaćini ove sezone nisu zabeležili nijednu pobedu, uz šest ostvarenih remija i deset poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Domaćini su ove sezone ostvarili dve pobede, uz tri remija i čak jedanaest poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Užicu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

RADNIČKI 1923 – BORAC (nedelja 18.novembar, 13:00 časova, TV)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaćini su ove sezone zabeležili sedam pobeda, uz tri remija i šest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone zabeležili tri pobede, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Čačku završen je pobedom ekipe Borca, a rezultat je bio 1:0.

SINĐELIĆ – OFK BEČEJ 1918 (nedelja 18.novembar, 13:00 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 17.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu OFK Bečej 1918. Domaćini su ove sezone zabeležili osam pobeda, uz šest remija i dva poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone zabeležili šest pobeda, uz jedan remi i devet poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Bečeju završen je pobedom ekipe Sinđelića, a rezultat je bio 0:1.

ZLATIBOR – TSC (nedelja 18.novembar, 13:00 časova)

Derbi susret 17.kola Prve lige Srbije igra se na Zlatiboru gde istoimena ekipa dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Domaćini su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz sedam remija i dva poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Bačkoj Topoli završen je pobedom ekipe Zlatibora, a rezultat je bio 1:2.

Organizacije
Medijski sponzor