Ove srede na programu je sedam od ukupno osam mečeva 18.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva. Meč između TSC-a i Javor Matisa biće odigran naredne srede.

BORAC – NOVI PAZAR (sreda 21.novembar, 13:00 časova)

Čačanski Borac u okviru 18.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara. Domaćini su ove sezone ostvarili tri pobede, uz šest remija i osam poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti ove sezone nisu zabeležili nijednu pobedu, uz sedam ostvarenih remija i čak deset poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Novom Pazaru završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

INĐIJA – RADNIČKI 1923 (sreda 21.novembar, 13:00 časova)

Ekipa Inđije u okviru 18.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su ove sezone ostvarili čak jedanaest pobeda, uz tri remija i tri poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz tri remija i šest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Kragujevcu završen je pobedom ekipe Inđije, a rezultat je bio 0:1.

OFK BEČEJ 1918 – ZLATIBOR (sreda 21.novembar, 13:00 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 18.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Zlatibora. Domaćini su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz dva remija i devet poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili čak deset pobeda, uz dva remija i pet poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran na Zlatiboru završen je pobedom ekipe OFK Bečej 1918, a rezultat je bio 1:2.

OFK ŽARKOVO – METALAC (sreda 21.novembar, 13:00 časova)

Ekipa OFK Žarkovo u okviru 18.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz pet remija i sedam poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz sedam remija i tri poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Gornjem Milanovcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

SLOBODA – BEŽANIJA (sreda 21.novembar, 13:00 časova)

Užička Sloboda u okviru 18.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaćini su ove sezone ostvarili samo dve pobede, uz četiri remija i čak jedanaest poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz dva remija i sedam poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Beogradu završen je pobedom ekipe Bežanije, a rezultat je bio 4:1.

TELEOPTIK – BUDUĆNOST (sreda 21.novembar, 13:00 časova)

Zemunski Teleoptik u okviru 18.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili samo dve pobede, uz šest remija i devet poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Dobanovcima završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

TRAYAL – SINĐELIĆ (sreda 21.novembar, 18:00 časova, TV)

Kruševački Trajal u okviru 18.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćini su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz tri remija i osam poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz sedam remija i dva poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Beogradu završen je pobedom ekipe Sinđelića, a rezultat je bio 1:0.

TSC – JAVOR MATIS (sreda 28.novembar, 13:00 časova)

Derbi meč 18.kola Prve lige Srbije između TSC-a i Javor Matisa odložen je za sredu 28.novembar, zbog nastupa ekipe iz Bačke Topole u zaostalom meču osmine finala Kupa Srbije u kome će na stadionu ’’Rajko Mitić’’ odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.