Od subote do ponedeljka na programu su svi mečevi 19.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

JAVOR MATIS – OFK BEČEJ 1918 (subota 24.novembar, 13:00 časova)

Prvi meč 19.kola Prve lige Srbije igra se u Ivanjici gde domaći Javor Matis dočekuje goste iz Bečeja, ekipu OFK Bečej 1918. Domaćini su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz četiri remija i dva poraza (meč sa TSC-om odložen), pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz dva remija i deset poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Bečeju završen je pobedom ekipe Javor Matisa, a rezultat je bio 1:3.

BEŽANIJA – BORAC (nedelja 25.novembar, 13:00 časova)

Beogradska Bežanija u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz dva remija i sedam poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz šest remija i osam poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Čačku završen je pobedom ekipe Bežanije, a rezultat je bio 0:3.

BUDUĆNOST – SLOBODA (nedelja 25.novembar, 13:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaćini su ove sezone ostvarili samo dve pobede, uz šest remija i deset poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone takođe ostvarili samo dve pobede, uz četiri remija i čak dvanaest poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Užicu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

METALAC – TSC (nedelja 25.novembar, 13:00 časova)

Derbi meč 19.kola Prve lige Srbije igra se u Gornjem Milanovcu gde ekipa Metalca dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz sedam remija i tri poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz sedam remija i dva poraza (meč sa Javor Matisom odložen), pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Senti završen je pobedom ekipe TSC-a, a rezultat je bio 2:0.

OFK ŽARKOVO – INĐIJA (nedelja 25.novembar, 13:00 časova)

Beogradska ekipa OFK Žarkovo u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili čak dvanaest pobeda, uz tri remija i tri poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Inđiji završen je pobedom istoimene ekipe, a rezultat je bio 2:1.

SINĐELIĆ – TELEOPTIK (nedelja 25.novembar, 13:00 časova)

Ekipa Sinđelića u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Zemuna, ekipu Teleoptika. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz sedam remija i tri poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Zemunu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

ZLATIBOR – TRAYAL (nedelja 25.novembar, 13:00 časova)

Ekipa Zlatibora u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz dva remija i pet poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz tri remija i osam poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Kruševcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

NOVI PAZAR – RADNIČKI 1923 (ponedeljak 26.novembar, 18:00 časova, TV)

Ekipa Novog Pazara u okviru 19.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini ove sezone nisu ostvarili nijednu pobedu, uz sedam remija i jedanaest poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz tri remija i sedam poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Kragujevcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.