Najava mečeva 20.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 450

U subotu i nedelju na programu su svi mečevi 20.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

BORAC – BUDUĆNOST (subota 01.decembar, 13:00 časova)

Čačanski Borac u okviru 20.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i osam poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili tri pobede, uz šest remija i deset poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Dobanovcima završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

INĐIJA – NOVI PAZAR (subota 01.decembar, 13:00 časova)

Ekipa Inđije u okviru 20.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaćini su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gsoti ove sezone nisu ostvarili nijednu pobedu, uz sedam remija i dvanaest poraza, pa sa 7 bodova  na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Novom Pazaru završen je pobedom ekipe Inđije, a rezultat je bio 0:1.

OFK BEČEJ 1918 – METALAC (subota 01.decembar, 13:00 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 20.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz dva remija i deset poraza, pa sa 23 boda n asvom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz sedam remija i četiri poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Gornjem Milanovcu završen je pobedom ekipe Metalca, a rezultat je bio 2:0.

RADNIČKI 1923 – BEŽANIJA (subota 01.decembar, 13:00 časova)

Derbi meč 20.kola Prve lige Srbije igra se u Kragujevcu gde domaći Radnički 1923 dočekuje goste iz Beograda, ekipu Bežanije. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz tri remija i sedam poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz dva remijai osam poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Beogradu završen je pobedom ekipe Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:1.

SLOBODA – SINĐELIĆ (subota 01.decembar, 13:00 časova)

Užička Sloboda u okviru 20.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćini su ove sezone ostvarili samo dve pobede, uz četiri remija i trinaest poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz sedam remija i tri poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Beogradu završen je pobedom ekipe Sinđelića, a rezultat je bio 3:2.

TELEOPTIK – ZLATIBOR (subota 01.decembar, 13:00 časova)

Zemunski Teleoptik u okviru 20.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i osam poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz dva remija i pet poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran na Zlatiboru završen je pobedom istoimene ekipe, a rezultat je bio 2:1.

TSC – OFK ŽARKOVO (subota 01.decembar, 13:00 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 20.kola prve lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz sedam remija i dva poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Beogradu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

TRAYAL – JAVOR MATIS (nedelja 02.decembar, 13:00 časova, TV)

Poslednji meč 20.kola Prve lige Srbije igra se u Kruševcu gde ekipa Trajala dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz tri remija i devet poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Ivanjici završen je pobedom ekipe Javor Matisa, a rezultat je bio 1:0.

Organizacije
Medijski sponzor