Najava mečeva 21.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 627

U sredu su na programu svi mečevi 21.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

BEŽANIJA – NOVI PAZAR (sreda 05.decembar, 13:00 časova)

Beogradska Bežanija će u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu ugostiti ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz dva remija i devet poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone bez trijumfa, uz sedam remija i trinaest poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Novom Pazaru završen je podelom bodova, a rezultat je bio 2:2.

BUDUĆNOST – RADNIČKI 1923 (sreda 05.decembar, 13:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz šest remija i deset poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz tri remija i sedam poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Kragujevcu završen je pobedom ekipe Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:0.

JAVOR MATIS – TELEOPTIK (sreda 05.decembar, 13:00 časova)

Ivanjički Javor Matis u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Zemuna, ekipu Teleoptika. Domaćini su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i devet poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Zemunu završen je pobedom ekipe Javor Matisa, a rezultat je bio 0:4.

METALAC – TRAYAL (sreda 05.decembar, 13:00 časova)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanova u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz osam remija i četiri poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz tri remija i deset poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Kruševcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

OFK ŽARKOVO – OFK BEČEJ 1918 (sreda 05.decembar, 13:00 časova)

Ekipa OFK Žarkovo u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bečeja, ekipu OFK Bečej 1918. Domaćini su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz tri remija i deset poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Bečeju završen je pobedom ekipe OFK Žarkovo, a rezultat je bio 1:5.

SINĐELIĆ – BORAC (sreda 05.decembar, 13:00 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 21.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz sedam remija i četiri poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i devet poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Čačku završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

TSC – INĐIJA (sreda 05.decembar, 13:00 časova)

Derbi meč 21.kola Prve lige Srbije igra se u Senti gde će ekipa TSC-a ugostiti ekipu Inđije iz istoimene opštine. Domaćini su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz sedam remija i dva poraza, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili čak trinaest pobeda, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 42 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Inđiji završen je pobedom istoimene ekipe, a rezultat je bio 4:0.

ZLATIBOR – SLOBODA (sreda 05.decembar, 13:00 časova)

Ekipa Zlatibora će u okviru 21.kola Prve lige Srbije zbog vremenskih uslova u Priboju dočekati komšije iz Užica, ekipu Slobode. Domaćini su ove sezone iostvarili čak trinaest pobeda, uz dva remija i pet poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili samo tri pobede, uz četiri remija i čak trinaest poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Užicu završen je pobedom ekipe Zlatibora, a rezultat je bio 0:3.

Organizacije
Medijski sponzor