Zimska pauza je okončana, u sredu su na programu svi mečevi 23.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

BUDUĆNOST – BEŽANIJA (sreda 27.februar, 14:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 23.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Bežanije. Domaći tim je tokom jesenje polusezone ostvario pet pobeda, uz šest remija i jedanaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzima 13.mesto na tabeli. Gosti su tokom jesenje polusezone ostvarili deset pobeda, uz dva remija i deset poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Prethodni susret ova dva rivala odigran na Bežaniji završen je pobedom istoimene ekipe, a rezultat je bio 2:0 (0:0).

OFK BEČEJ 1918 – INĐIJA (sreda 27.februar, 14:00 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 23.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije iz istoimene opštine. Domaći tim je tokom jesenje polusezone ostvario sedam pobeda, uz četiri remija i jedanaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. Gosti su tokom jesenje polusezone ostvarili četrnaest pobeda, uz tri remija i pet poraza, pa sa 45 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Prethodni susret ova dva rivala odigran u Inđiji završen je pobedom istoimene ekipe, a rezultat je bio 3:1 (2:1).

SINĐELIĆ – NOVI PAZAR (sreda 27.februar, 14:00 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 23.kola Prve lige Srbije na stadionu Voždovca dočekuje ekipu Novog Pazara. Domaći tim je tokom jesenje polusezone ostvario deset, uz osam remija i četiri poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzima 5.mesto na tabeli. Gosti tokom jesenje polusezone nisu ostvarili nijednu pobedu, uz sedam remija i čak petnaest poraza, pa sa samo 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Prethodni susret ova dva rivala odigran u Novom Pazaru završen je pobedom ekipe Sinđelića, a rezultat je bio 0:1 (0:0).

ZLATIBOR – RADNIČKI 1923 (sreda 27.februar, 14:00 časova)

Ekipa Zlatibora u okviru 23.kola Prve lige Srbije u Priboju će dočekati goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaći tim je tokom jesenje polusezone ostvario četrnaest pobeda, uz dva remija i šest poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. Gosti su tokom jesenje polusezone ostvarili jedanaest pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Prethodni susret ova dva rivala odigran u Kragujevcu završen je pobedom ekipe Zlatibora, a rezultat je bio 0:2 (0:1).

JAVOR MATIS – BORAC (sreda 27.februar, 14:00 časova)

Ekipa Javor Matisa iz Ivanjice u okviru 23.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaći tim je tokom jesenje polusezone ostvario četrnaest pobeda, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 46 bodova na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. Gosti su tokom jesenje polusezone ostvarili šest pobeda, uz šest remija i deset poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Prethodni susret ova dva rivala odigran u Kruševcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1 (0:0).

TSC – TRAYAL (sreda 27.februar, 14:00 časova)

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 23.kola Prve lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaći tim je tokom jesenje polusezone ostvario dvanaest pobeda, uz osam remija i dva poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. Gosti su tokom jesenje polusezone ostvarili osam pobeda, uz tri remija i jedanaest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Prethodni susret ova dva rivala odigran u Kruševcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

OFK ŽARKOVO – TELEOPTIK (sreda 27.februar, 14:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 23.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Zemuna, ekipu Teleoptika. Domaći tim je tokom jesenje polusezone ostvario sedam pobeda, uz pet remija i deset poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzima 10.mesto na tabeli. Gosti su tokom jesenje polusezone ostvarili pet pobeda, uz šest remija i jedanaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Prethodni susret ova dva rivala odigran u Zemunu završen je pobedom ekipe Teleoptika, a rezultat je bio 2:1 (0:0).

METALAC – SLOBODA (sreda 27.februar, 18:00 časova, TV)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 23.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaći tim je tokom jesenje polusezone ostvario deset pobeda, uz osam remija i četiri poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. Gosti su tokom jesenje polusezone ostvarili samo tri pobede, uz četiri remija i čak petnaest poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Prethodni susret ova dva rivala odigran u Užicu završen je pobedom ekipe Metalca, a rezultat je bio 0:2 (0:0).