Najava mečeva 12.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 416

Mečevi 12.kola Prve lige Srbije u sezoni 2019/20 na programu su u petak i subotu, a u nastavku su parovi i termini susreta.

DINAMO – NOVI PAZAR (petak 04.oktobar, 15:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 12.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Yumco’’ dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz tri remija i tri poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 4:2. Gosti su ove sezone takođe ostvarili pet pobeda, uz tri remija i tri poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Kabela, a rezultat je bio 3:1. Meč je zakazan za petak 04.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

RADNIČKI 1923 – BUDUĆNOST (petak 04.oktobar, 15:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 12.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su ove sezone ostvarili tri pobede, uz tri remija i pet poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za petak 04.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

OFK BAČKA – GRAFIČAR (petak 04.oktobar, 18:00 časova)

Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 12.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Grafičara. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz dva remija i pet poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz tri remija i dva poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 4:2. Meč je zakazan za petak 04.oktobar, sa početkom u 18:00 časova.

KABEL – ZEMUN (subota 05.oktobar, 15:00 časova)

Novosadski Kabel u okviru 12.kola Prve lige Srbije ovoga puta na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje goste iz Beograda, ekipu Zemuna. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz pet remija i dva poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone ostvarili tri pobede, uz dva remija i šest poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 0:2. Meč je zakazan za subotu 05.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

SINĐELIĆ – TRAYAL (subota 05.oktobar, 15:00 časova)

Beogradski Sinđelić u okviru 12.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su ove sezone ostvarili tri pobede, uz tri remija i pet poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu OFK Žarkovo, a rezultat je bio 2:3. Gosti su ove sezone ostvarili tri pobede, uz pet remija i tri poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:1. Meč je zakazan za subotu 05.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

SMEDEREVO 1924 – RADNIČKI PIROT (subota 05.oktobar, 15:00 časova)

Ekipa Smedereva 1924 iz istoimenog grada u okviru 12.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz sedam pretrpljenih poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzima 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz tri remija i tri poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 0:2. Meč je zakazan za subotu 05.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

ZLATIBOR – OFK ŽARKOVO (subota 05.oktobar, 15:00 časova)

Čajetinski Zlatibor u okviru 12.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz četiri remija i tri poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Smedereva 1924, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Sinđelića, a rezultat je bio 2:3. Meč je zakazan za subotu 05.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

METALAC – KOLUBARA (subota 05.oktobar, 18:00 časova)

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 12.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz jedan remi i četiri poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:0. Meč je zakazan za subotu 05.oktobar, sa početkom u 18:00 časova.

Organizacije
Medijski sponzor