Najava mečeva 20.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 246

Mečevi 20. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su od petka do ponedeljka, a u nastavku su parovi i termini susreta.

SLOGA – RADNIČKI 1923 (petak 05. mart, 14:00 časova)

Kraljevačka Sloga u okviru 20. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili tri pobede, uz šest remija i deset poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz pet remija i jedan poraz, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Dubočice, a rezultat je bio 0:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kragujevcu ekipa Radničkog je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 4:0.

BUDUĆNOST – LOZNICA (subota 06. mart, 14:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 20. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Loznice iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz sedam remija i četiri poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Loznici završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

DUBOČICA – OFK ŽARKOVO (subota 06. mart, 14:00 časova)

Leskovačka Dubočica u okviru 20. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Žarkova. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz devet remija i pet poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz pet remija i sedam poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Železničara, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Žarkova je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

JAGODINA – ZEMUN (subota 06. mart, 14:00 časova)

Ekipa Jagodine iz istoimenog grada u okviru 20. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Zemuna. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz devet remija i četiri poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Borca 1926, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz tri remija i dvanaest poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 0:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Zemunu ekipa Jagodine je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

TRAYAL – KOLUBARA (subota 06. mart, 14:00 časova)

Kruševački Tarajal u okviru 20. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz četiri remija i devet poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Loznice, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz pet remija i pet poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Lazarevcu ekipa Kolubare je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

ŽELEZNIČAR – BORAC 1926 (subota 06. mart, 14:00 časova)

Pančevački Železničar u okviru 20. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca 1926. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz tri remija i deset poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Žarkova, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz tri remija i osam poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Jagodine, a rezultat je bio 0:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Čačku ekipa Borca je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

DINAMO – IMT (nedelja 07. mart, 14:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 20. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu IMT-a. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz tri remija i jedanaest poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Grafičara, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa IMT-a je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:0.

RADNIČKI SM – KABEL (nedelja 07. mart, 14:00 časova)

Ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice u okviru 20. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz tri remija i jedanaest poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz pet remija i tri poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sloge, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Novom Sadu ekipa Kabela je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

GRAFIČAR – RADNIČKI PIROT (ponedeljak 08. mart, 14:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 20. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz šest remija i pet poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom IMT-a, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pirotu ekipa Grafičara je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:3.

Organizacije
Medijski sponzor