Najava mečeva 25. kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 207

Mečevi 25. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su u subotu i nedelju, a u nastavku su parovi i termini susreta.

BORAC 1926 – IMT (subota 03. april, 16:00 časova)

Čačanski Borac 1926 u okviru 25. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Beograda, ekipu IMT-a. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz četiri remija i jedanaest poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Žarkova, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Beogradu ekipa Borca 1926 je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

BUDUĆNOST – ŽELEZNIČAR (subota 03. april, 16:00 časova)

Dobanovačka Budućnost u okviru 25. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pančeva, ekipu Železničara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Jagodine, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz tri remija i dvanaest poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Trajala, a rezultat je bio 1:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pančevu ekipa Železničara je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

JAGODINA – DINAMO (subota 03. april, 16:00 časova)

Ekipa Jagodine iz istoimenog grada u okviru 25. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz jedanaest remija i sedam poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz četiri remija i trinaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 0:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Vranju ekipa Jagodine je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

LOZNICA – RADNIČKI SM (subota 03. april, 16:00 časova)

Ekipa Loznice iz istoimenog grada u okviru 25. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Sremske Mitrovice, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz osam remija i šest poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Sloge, a rezultat je bio 2:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz četiri remija i trinaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Sremskoj Mitrovici ekipa Loznice je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

OFK ŽARKOVO – RADNIČKI PIROT (subota 03. april, 16:00 časova)

Beogradsko Žarkovo u okviru 25. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pirota, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom IMT-a, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz sedam remija i deset poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pirotu ekipa Radničkog je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

RADNIČKI 1923 – KABEL (subota 03. april, 16:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 25. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Kabela. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz šest remija i dva poraza, pa sa 54 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz osam remija i tri poraza, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 0:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Novom Sadu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

ZEMUN – GRAFIČAR (subota 03. april, 16:00 časova)

Beogradski Zemun u okviru 25. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje gradskog rivala, ekipu Grafičara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz četiri remija i petnaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz devet remija i sedam poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Borca 1926, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran na pomoćnom terenu stadiona ’’Rajko Mitić’’ ekipa Grafičara je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

KOLUBARA – SLOGA (subota 03. april, 18:00 časova)

Lazarevačka Kolubara u okviru 25. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kraljeva, ekipu Sloge. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Dubočice, a rezultat je bio 1:3. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz osam remija i dvanaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Loznice, a rezultat je bio 2:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kraljevu ekipa Sloge je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:1.

TRAYAL – DUBOČICA (nedelja 04. april, 19:00 časova)

Kruševački Trajal u okviru 25. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Leskovca, ekipu Dubočice. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz pet remija i deset poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Železničara, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz devet remija i devet poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 1:3. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Leksovcu ekipa Dubočice je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

Organizacije
Medijski sponzor