Najava mečeva 30. kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 350

Mečevi 30. kola Prve lige Srbije u sezoni 2020/21 na programu su ove subote, a u nastavku su parovi i termini susreta.

DINAMO – BORAC 1926 (subota 01. maj, 16:00 časova)

Vranjski Dinamo u okviru 30. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca 1926. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Dubočice, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz sedam remija i dvanaest poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Žarkova, a rezultat je bio 2:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Čačku ekipa Dinama je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

GRAFIČAR – JAGODINA (subota 01. maj, 16:00 časova)

Beogradski Grafičar u okviru 30. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Jagodine iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz deset remija i devet poraza, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Budućnosti, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz četrnaest remija i devet poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, a rezultat je bio 1:3. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Jagodini završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

IMT – BUDUĆNOST (subota 01. maj, 16:00 časova)

Beogradski IMT u okviru 30. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda, uz šest remija i osam poraza, pa sa 51 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Trajala, a rezultat je bio 2:3. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz sedam remija i deset poraza, pa sa 43 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Grafičara, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Dobanovcima ekipa Budućnosti je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

KABEL – KOLUBARA (subota 01. maj, 16:00 časova)

Novosadski Kabel u okviru 30. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda, uz jedanaest remija i tri poraza, pa sa 56 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Loznice, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 54 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Pirota, a rezultat je bio 2:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Lazarevcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

OFK ŽARKOVO – ZEMUN (subota 01. maj, 16:00 časova)

Beogradski OFK Žarkovo u okviru 30. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje gradskog rivala, ekipu Zemuna. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz pet remija i jedanaest poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Borca 1926, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz pet remija i osamnaest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Radničkog 1923, a rezultat je bio 1:1. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Zemunu ekipa Žarkova je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

RADNIČKI 1923 – LOZNICA (subota 01. maj, 16:00 časova)

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 30. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Loznice iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedamnaest pobeda, uz osam remija i četiri poraza, pa sa 59 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz devet remija i osam poraza, pa sa 45 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Kabela, a rezultat je bio 0:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Loznici istoimena ekipa je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:1.

RADNIČKI PIROT – TRAYAL (subota 01. maj, 16:00 časova)

Pirotski Radnički u okviru 30. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz osam remija i trinaest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Kolubare, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz šest remija i četrnaest poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom IMT-a, a rezultat je bio 2:3. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Kruševcu ekipa Radničkog je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:2.

RADNIČKI SM – ŽELEZNIČAR (subota 01. maj, 16:00 časova)

Ekipa Radničkog iz Sremske Mitrovice u okviru 30. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pančeva, ekipu Železničara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Jagodine, a rezultat je bio 1:3. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz četiri remija i trinaest poraza, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Sloge, a rezultat je bio 1:0. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Pančevu ekipa Radničkog je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.

SLOGA – DUBOČICA (subota 01. maj, 16:00 časova)

Kraljevačka Sloga u okviru 30. kola Prve lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Leskovca, ekipu Dubočice. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz deset remija i petnaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Železničara, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz deset remija i jedanaest poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 1:2. Prvi ovosezonski meč ovih rivala odigran u Leskovcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

Organizacije
Medijski sponzor