Najava mečeva 8.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 403

Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 8.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

INĐIJA – OFK BEČEJ 1918 (petak 21.septembar, 16:00 časova)

Lider prvenstva, ekipa Inđije, u okviru 8.kola Prve lige Srbije dočekuje ekipu OFK Bečej 1918 iz istoimene opštine. Domaćini su jedan od dva neporažena tim na startu aktuelne sezone, zabeležili su šest pobeda i jedan remi, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone zabeležili samo dve pobede, uz čak pet poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli.

RADNIČKI 1923 – ZLATIBOR (petak 21.septembar, 16:00 časova)

Derbi meč 8.kola Prve lige Srbije igra se u Kragujevcu gde domaći Radnički 1923 dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaćini su na startu sezone zabeležili tri pobede, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Gosti su najprijatnije iznenađenje na startu debitantske sezone sa čak pet pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli.

TELEOPTIK – OFK ŽARKOVO (subota 22.septembar, 14:00 časova)

Prvi meč subotnjeg programa 8.kola Prve lige Srbije igra se u Zemunu gde ekipa Teleoptika dočekuje ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su na startu sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz tri remija i tri poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu zauzimaju 11.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa dve pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zaauzimaju 9.mesto na tabeli.

BEŽANIJA – BUDUĆNOST (subota 22.septembar, 16:00 časova)

Ekipa Bežanije u okviru 8.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su sezonu započeli sa četiri pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone stigli do dve pobede, uz tri remija i dva poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli.

NOVI PAZAR – SINĐELIĆ (subota 22.septembar, 16:00 časova)

U Novom Pazaru istoimena ekipa u okviru 8.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćini na startu sezone nisu zabeležili nijednu pobedu, uz četiri ostvarena remija i tri poraza, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Nasuprot tome, gosti su jedan od dva neporažena tima na startu sezone, uz četiri osvarene pobede i tri remija, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli.

SLOBODA – METALAC (subota 22.septembar, 16:00 časova)

Užička Sloboda u okviru 8.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Domaćini su jako loše započeli aktuelnu sezonu i jedan su od dva tima koji nisu ostvarili nijednu pobedu, uz dva remija i čak pet poraza, pa sa 2 boda na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz čak pet remija i jedan poraz, pa sa 8 bodoba na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli.

BORAC – JAVOR MATIS (subota 22.septembar, 18:30 časova)

Čačanski Borac u okviru 8.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Domaćini su na startu sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz tri remija i tri poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa četiri pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli.

TRAYAL – TSC (nedelja 23.septembar, 16:00 časova)

Kruševački Trajal u poslednjem meču 8.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Domaćini su na startu sezone ostvarili samo jednu pobedu, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa dve pobede, uz tri remija i dva poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli.

Organizacije
Medijski sponzor