Najava mečeva 10.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 267

Od petka do ponedeljka na programu je sedam od osam mečeva 10.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva. Meč između Radničkog 1923 i Metalca je odložen i biće odigran naknadno.

TELEOPTIK – OFK BEČEJ 1918 (petak 05.oktobar, 15:00 časova)

Prvi meč 10.kola Prve lige Srbije igra se u Zemunu gde ekipa Teleoptika dočekuje goste iz Bečeja, ekipu OFK Bečej 1918. Domaći tim je sezonu započeo sa dve pobede, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa tri pobede i šest poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli.

BUDUĆNOST – SINĐELIĆ (subota 06.oktobar, 15:00 časova)

Ekipa Budućnosti u okviru 10.kola Prve lige Srbije u Dobanovcima dočekuje ekipu Sinđelića. Domaći tim je sezonu započeo sa dve pobede, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzima 10.mesto na tabeli. Gosti su jedna od dve neporažene ekipe na startu ove sezone, sa šest pobeda i tri remija, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli.

INĐIJA – TRAYAL (subota 06.oktobar, 15:00 časova)

Lider prvenstva, ekipa Inđije, u okviru 10.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Trajala. Domaćini su neporaženi na startu sezone, sa osam pobeda i jednim remijem, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone ostvarili samo jedan trijumf, uz tri remija i pet poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli.

SLOBODA – TSC (subota 06.oktobar, 15:00 časova)

Užička Sloboda u okviru 10.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Domaćini su jedan od dva tima bez ostvarene pobede, uz dva remija i čak sedam poraza, pa sa 2 boda na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa tri pobede, uz četiri remija i dva poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli.

BEŽANIJA – ZLATIBOR (nedelja 07.oktobar, 15:00 časova)

Derbi meč 10.kola Prve lige Srbije igra se u Beogradu gde domaća Bežanija dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Domaćini su na startu sezone ostvarili pet pobeda, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Gosti su najprijatnije iznenađenje na startu aktuelne sezone sa sedam ostvarenih pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli.

NOVI PAZAR – JAVOR MATIS (nedelja 07.oktobar, 15:00 časova)

U Novom Pazaru u okviru 10.kola Prve lige Srbije istoimeni klub dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Domaćini na startu sezone nemaju nijednu pobedu, uz četiri remija i pet poraza, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa pet pobeda, uz tri remija i samo jedan poraz, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli.

BORAC – OFK ŽARKOVO (ponedeljak 08.oktobar, 18:00 časova, TV)

Poslednji zakazani meč 10.kola Prve lige Srbije igra se u Čačku gde ekipa Borca dočekuje goste iz Beograda, ekipu OFK Žarkovo. Domaćini su na startu sezone ostvarili samo jedan trijumf, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa tri pobede, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli.

RADNIČKI 1923 – METALAC (meč odložen)

Meč 10.kola Prve lige Srbije između ekipe Radničkog 1923 i Metalca, koji je bio zakazan za nedelju 07.oktobar 2018.godine, odložen je i igraće se u novom terminu koji će biti naknadno saopšten. Duel ova dva kluba odložen je na osnovu odluke Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, zbog bolesti igrača fudbalskog kluba Radnički 1923.

Organizacije
Medijski sponzor