Najava mečeva 13.kola Prve lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 293

Od petka do nedelje na programu su mečevi 13.kola Prve lige Srbije u sezoni 2018/19, a u nastavku su parovi i termini mečeva.

TSC – NOVI PAZAR (petak 26.oktobar, 14:30 časova)

U prvom meču 13.kola Prve lige Srbije ekipa TSC-a iz Bačke Topole dočekuje ekipu Novog Pazara. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz šest remija i samo dva poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Gosti od starta sezone nemaju nijednu pobedu, uz pet izborenih remija i čak sedam poraza, pa sa samo 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli.

JAVOR MATIS – SINĐELIĆ (subota 27.oktobar, 14:30 časova)

Ivanjički Javor Matis u okviru 13.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Sinđelića. Domaćini su od starta sezone zabeležili sedam pobeda, uz četiri remija i samo jedan poraz, pa sa 25 bodova na svom kontu zauzimaju 4.mesto na tabeli. Gosti su takođe dobro otvorili sezonu sa sedam pobeda, uz pet remija i bez poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli.

OFK BEČEJ 1918 – RADNIČKI 1923 (subota 27.oktobar, 14:30 časova)

Ekipa OFK Bečej 1918 u okviru 13.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radnički 1923. Domaćini su aktuelnu sezonu započeli sa četiri pobede, uz jedan remi i čak sedam poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Gosti su od starta aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz dva remija i pet poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli.

OFK ŽARKOVO – BEŽANIJA (subota 27.oktobar, 14:30 časova)

Ekipa OFK Žarkovo u okviru 13.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Bežanije. Domaćini su aktuelnu sezonu započeli sa tri pobede, uz tri remija i šest poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Gosti su od starta aktuelne sezone stigli do pet pobeda, uz dva remija i pet poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli.

TELEOPTIK – SLOBODA (subota 27.oktobar, 14:30 časova)

Zemunski Teleoptik u okviru 13.kola Prve lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Užica, ekipu Slobode. Domaćini su od starta sezone zabeležili četiri pobede, uz tri remija i pet poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Gosti su izuzetno neuspešno započeli sezonu bez ostvarene pobede, uz dva remija i čak deset poraza, pa sa samo 2 boda na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli.

TRAYAL – BORAC (subota 27.oktobar, 14:30 časova)

Kruševački Trajal u okviru 13.kola Prve lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuju goste iz Čačka, ekipu Borca. Domaćini su od starta sezone ostvarili tri pobede, uz tri remija i šest poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa dve pobede, uz šest remija i četiri poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli.

ZLATIBOR – INĐIJA (subota 27.oktobar, 14:30 časova)

Derbi meč 13.kola Prve lige Srbije igra se na Zlatiboru gde istoimena ekipa dočekuje ekipu Inđije. Domaćini su najprijatnije iznenađenje na startu debitantske sezone sa čak devet pobeda, uz jedan remi dva poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su takođe sjajno započeli sezonu sa devet pobeda, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli.

METALAC – BUDUĆNOST (nedelja 28.oktobar, 13:30 časova)

Poslednji meč 13.kola Prve lige Srbije igra se u Gornjem Milanovcu gde domaći Metalac dočekuje goste iz Dobanovaca, ekipu Budućnosti. Domaćini su sezonu započeli sa četiri pobede, uz šest remija i dva poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Gosti su od starta sezone ostvarili samo dve pobede, uz pet remija i pet poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli.

Organizacije
Medijski sponzor